Paul Pogba pleacă de la Manchester United în această vară, din postura de jucător liber. Mijlocașul a ajuns în al doilea mandat pe Old Trafford în 2016, iar în toată această perioadă a câștigat două trofee, Cupa Ligii și Europa League, ambele în 2017.
După 6 sezoane, "diavolii roșii" nu încasează niciun ban din transferul lui. Mai mult, îi mai și plătesc un bonus de fidelitate de 3,78 milioane de lire sterline, după cum susține publicația Daily Mail.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ZI
United a confirmat că Pogba va părăsi Old Trafford pentru a doua oară clubul, punând capăt uneia dintre cele mai dezamăgitoare, dar și costisitoare afaceri din istoria clubului. Iar bonusul de loialitate este o ultimă insultă la adresa fanilor, după cum susține sursa citată.

Suma fabuloasă cheltuită de Man United pentru afacerea "Paul Pogba"

În 2016, United a plătit 89 de milioane de lire sterline pentru transferul francezului de la Juventus. Asta după ce îl "pierduse" în 2012 pentru doar 1,5 milioane de lire sterline. Pe lângă suma uriașă de transfer, United a plătit și 39,27 milioane de lire sterline agentului jucătorului Mino Raiola, decedat în aprilie.
Pogba a fost plătit cu un salariu de bază de 8,61 milioane de lire sterline, care a scăzut la 7,75 milioane de lire sterline odată ce bonusul de fidelitate a fost primit la sfârșitul primului său sezon. Mijlocașul a mai fost plătit pentru drepturile de imagine cu 2,87 milioane de lire sterline pe an și un bonus de 1,875 de lire sterline pentru fiecare dintre cele patru ocazii în care United s-a calificat în Liga Campionilor în această perioadă.
"Factura totală pentru Pogba se ridică la 218,93 milioane lire sterline - 968,716 lire sterline pentru fiecare dintre cele 226 de jocuri ale sale sau 5,613 milioane lire sterline pentru fiecare dintre cele 39 de goluri ale sale", punctează Daily Mail.
United nu va primi acum niciun ban în urma viitorului transfer al lui Paul Pogba, care va reveni cel mai probabil la Juventus. El a mai purtat discuții cu Paris Saint-Germain și Real Madrid.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54