Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Takumi Minamino a vorbit pentru prima oară despre minutele puține prinse la Liverpool

Alex Masgras

Publicat 24/12/2021 la 16:07 GMT+2

Takumi Minamino a ajuns la Liverpool în ianuarie 2020, dar jucătorul japonez nu a reușit să se impună în echipa lui Jurgen Klopp. Acesta a vorbit înaintea sferturilor Cupei Ligii Angliei, în care a fost decisiv, despre frustrările avute și cum încearcă să se folosească de ele pentru a își ajuta echipa.

Takumi Minamino

Credit imagine: Getty Images

Takumi Minamino a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Liverpool în sferturile Cupei Ligii Angliei cu Leicester. "Cormoranii" au obținut calificarea la loviturile de departajare, după ce, în timpul regulamentar, scorul a fost 3-3. Leicester a condus cu 2-0 și 3-1, dar Liverpool a reușit să ducă partida la loviturile de departajare.
Minamino, fotbalistul japonez adus în ianuarie 2020 de la Red Bull Salzburg, a marcat în minutul 90+5 al partidei. Chiar dacă acesta a ratat lovitura care ar fi putut încheia partida, Kelleher și Diogo Jota au făcut în așa fel încât golul său din ultimele minute ale întâlnirii să nu fie în zadar.

Minamino vrea să transforme frustrarea în ceva pozitiv

Minamino a jucat mai mult în Cupa Ligii Angliei și în meciurile de UEFA Champions League, după ce Liverpool obținuse deja calificarea în optimile de finală. În Premier League el are doar 6 apariții, de fiecare dată fiind introdus în a doua repriză de către Jurgen Klopp.
În programul de meci contra lui Leicester, Minamino a oferit un interviu și a vorbit pentru prima oară despre situația în care se află la Liverpool. În continuare, el își găsește cu greu loc în atacul "cormoranilor", având competiție serioasă.
"Cred că această frustrare este destul de comună printre jucătorii care nu joacă, dar încerc să întorc această frustrare în ceva pozitivi, cu atitudinea mea. Depun foarte mult efort în fiecare zi pentru a deveni mai bun și pentru a obține mai multe minute pe teren.
Vreau să joc cât mai multe meciuri și vreau să îmi demonstrez că pot fi mai bun, așa că folosesc această frustrare pentru a face lucrurile pozitive. Sunt la cel mai bun club din lume și îmi pot petrece cea mai frumoasă perioadă a carierei la acest club. Cum am mai spus și înainte, mi-aș dori să pot contribui mai mult pentru acest club. Este cel mai bun lucru pe care îl pot face", a spus Minamino.
Jürgen Klopp und Takumi Minamino (FC Liverpool).
În ciuda minutelor puține pe care le primește din partea lui Jurgen Klopp, Minamino a explicat că tehnicianul german vorbește cu jucătorii care nu evoluează meci de meci și îi ajută să își mențină motivația:
"Antrenorul mereu încearcă să ne motiveze. Când nu joc, mereu vorbește cu mine și încearcă să mă motiveze și mai mult. Este mereu corect față de jucători, îi admir foarte mult abilitățile sale de antrenor", a mai spus Minamino.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo