Erik Ten Hag va fi antrenorul lui Manchester United începând cu sezonul viitor. Olandezul a semnat un contract valabil pe 3 ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, iar misiunea sa va fi aceea de a readuce clubul de pe Old Trafford în elita fotbalului englez și european.
Ten Hag a câștigat astfel un duel de la distanță cu Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG fiind multă vreme în pole position pentru a ajunge pe banca "diavolilor" în vară. John Murtough, unul dintre directorii sportivi de la Manchester United, a explicat de cel Ten Hag a fost ales pentru funcția de antrenor.
"În ultimii patru ani la Ajax, Erik s-a dovedit a fi unul dintre cei mai incitanți și de succes antrenori din Europa, renumit pentru fotbalul atractiv și ofensiv al echipei sale și pentru angajamentul față de tineri. În conversațiile noastre cu Erik înainte de această numire, am fost profund impresionați de viziunea sa pe termen lung de a o readuce pe Manchester United la nivelul la care dorim să concurăm, precum și de impulsul și determinarea lui de a realiza acest lucru. Îi dorim mult noroc lui Erik, deoarece se concentrează pe încheierea cu succes a sezonului la Ajax și așteptăm cu nerăbdare să-i urăm bun venit la Manchester United în această vară.", a spus John Murtough, citat de Mirror.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 21 ORE
După ce se va termina sezonul în Olanda, Ten Hag va începe munca la Manchester United, iar primul său meci la noua echipă va fi contra lui Liverpool, într-un amical programat pe 12 iulie, în Thailanda.
Citește și:

ERIK TEN HAG, LA MAN UNITED: BUGETUL DE TRANSFERURI DISPONIBIL + FOTBALIȘTII DORIȚI PE OLD TRAFFORD

De la Manchester United se așteaptă ca mai mulți fotbaliști să plece în această vară, iar ten Hag va avea disponibil un buget de aproximativ 240 de milioane de euro pentru transferuri pentru a întări echipa în zonele cheie. Lui Ferguson i-au trebuit patru ani pentru a câștiga primul său trofeu și există în cadrul clubului posibilitatea ca lui ten Hag i-ar trebui probabil la fel de mult timp la dispoziție pentru a schimba lucrurile.
Presa din Marea Britanie anunță că țintele lui ten Hag pentru această vară i-ar include pe Harry Kane și Declan Rice, deși doar acești 2 jucători ar cheltui tot bugetul de transferuri al lui United, în timp ce opțiuni mai ieftine ar putea fi atacantul lui Benfica, Darwin Nunes și mijlocașul lui Wolves, Ruben Neves.
În plus, Van de Beek va reveni pe Old Trafford la sfârșitul acestui sezon de la Everton, iar ten Hag se pare că are planuri importante pentru mijlocașul ofensiv și vede un rol cheie pentru fotbalistul de 25 de ani la echipă.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20