Erik Ten Hag nu și-a intrat încă în rol la Manchester United, dar viitorul antrenor al "diavolilor" lucrează de la distanță la viitorul proiect. Olandezul nu are de gând să restructureze din temelii lotul formației de pe Old Trafford, dar există unele posturi unde are în mod cert nevoie de întăriri.
Una dintre prioritățile campaniei de achiziții din vară va fi aducerea unul mijlocaș central, asta pentru că Paul Pogba va pleca la finalul sezonului. Francezul a refuzat toate propunerile de prelungire a contractului și va începe o nouă aventură, fiind posibil să ajungă la PSG.
Ten Hag se va baza cel mai probabil pe Donny Van De Beek, care este momentan împrumutat la Everton. Managerul are încredere că-l poate readuce pe mijlocaș la forma care l-a consacrat la Ajax, dar chiar și așa le-a transmis oficialilor că vrea încă un mijlocaș box-to-box.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
IERI LA 15:22
Citește și:

Ten Hag a făcut lista cu posibilii înlocuitori pentru Pogba

Conform Mirror, Ten Hag a și întocmit o listă cu 4 jucători de acest profil, dintre care se va alege unul pentru a fi transferat. Jude Bellingham, Kalvin Phillips, Declan Rice și Sergej Milinkovic-Savic sunt jucătorii aflați pe radarul lui Ten Hag, dar aducerea oricăruia dintre ei va fi dificilă.
Sursa citată susține că Dortmund a transmis deja că Bellingham nu e de vânzare, clubul german nefiind dispus să renunțe la încă un juctător de top după pierderea lui Haaland. Kalvin Phillips va pleca cel mai probabil de Leeds, mai ales dacă echipa va retrograda, dar se pare că acesta nu agreează varianta de a merge pe Old Trafford din cauza rivalității extreme dintre fanii echipei sale și cei ai lui United.
În privința lui Declan Rice lucrurile sunt de asemenea complicate, deoarece West Ham nu vrea să se despartă de căpitanul său, făcându-i o ofertă substanțială pentru a-l convinge să rămână. Sergej Milinkovic-Savic pare a fi cel mai abordabil jucător dintre cei 4, dar United l-a mai vrut și în trecut, iar prețul cerut de Lazio a fost considerat exagerat, lucru care s-ar putea repeta și de această dată.
Așadar, în birourile lui United se va lucra intens în următoarea perioadă pentru găsirea unei soluții ideale în privința achizițiilor. Probabil că demersurile vor fi accelerate odată cu ajungerea lui Ten Hag la Manchester. Olandezul mai are doar două meciuri cu Ajax în acest sezon. "Lăncierii" mai au nevoie de 3 puncte pentru a fi siguri de cucerirea titlului.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Serie A
Paul Pogba la Juventus, afacere încheiată! Mijlocașul va câștiga jumătate din cât i-a propus United
23/06/2022 LA 19:47