Erisken a semnat un contract pe trei ani cu trupa de pe Old Trafford, după ce sezonul trecut a evoluat în tricoul altei echipe din Premier League, Brentford. Pentru gruparea antrenată de Thomas Frank, danezul a înregistrat 11 partide, perioadă în care a marcat un gol și a oferit patru pase decisive.
Erik ten Hag s-a arătat foarte mulțumit de transferul lui Eriksen și crede că mijlocașul îi va ajuta pe coechipierii săi sezonul viitor: "Este un jucător cu experiență. A jucat în afară, în Italia, în Țările de Jos, o perioadă lungă în Anglia, deci cunoaște Premier League. Este un avantaj absolut că îl avem în echipă.
Cred că este un jucător magnific de fotbal și cred că fanii se vor bucura să îl vadă, deoarece este creativ, are idei. Cred că mai ales atacanții noștri vor fi fericiți, pentru că el este cel care îi poate implica în joc", a declarat managerul olandez pentru site-ul oficial al lui Manchester United.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 9 ORE
Erisken s-a aflat de asemenea pe lista de transferuri a celor de la Tottenham, echipă unde a jucat pe timp de cinci ani, în perioada 2013-2018. Brentford a încercat la rândul ei să îl țină pe danez alături de club, iar Leicester a fost și ea interesată de semnătura jucătorul de 30 de ani.
Citește și:

United este atentă la transferurile pe care le face

Fostul antrenor al celor de la Ajax a vorbit de asemenea și despre politica de transferuri a lui United și crede că trupa de pe Old Trafford este selectivă în privința țintelor aleste pentru periaoda de mercato: "Faptul că îl avem, că îl avem în echipa noastră, spune totul, pentru că eu cred că am fost foarte selectivi.
Nu a fost momentul să aducem jucători, ci să aducem jucătorii potriviți. Sunt foarte fericit că am reușit cu Christian Eriksen." Mijlocașul de 30 de ani a devenit al doilea transfer înregistrat de clubul de pe Old Trafford, după ce a bătut palma și cu Tyrell Malacia. Lisandro Martinez, fundașul lui Ajax, va fi a treia mutare pe care o vor face "diavolii roșii" în această vară.
Christian Eriksen are experiență în campionatul englez, unde a jucat în 237 de partide, perioadă în care a marcat 51 de goluri și a oferit 71 de pase decisive.
Premier League
Ten Hag îl vrea la United pe atacantul care a marcat golul startului de sezon, din propriul teren
ACUM 9 ORE
Serie A
Inter s-a despărțit de Alexis Sanchez în mod oficial. Real Madrid, interesată de atacantul chilian
IERI LA 18:50