Erik Ten Hag a fost alesul conducerii celor de la Manchester United pentru funcția de antrenor. Olandezul a semnat un contract până în 2025, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, iar în curând va începe munca la formația de pe Old Trafford.
Șefii lui United sunt gata să-i ofere noului antrenor un buget de trasferuri substanțial pentru a întări echipa la vară. De asemenea, olandezul va avea mână liberă pentru a renunța la o parte dintre jucătorii din lotul actual, iar presa engleză a anunțat că va exista un adevărat exod de la United la finalul acestui sezon.

Ten Hag crede în reinventarea unor jucători ieșiți din formă la United

Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 7 ORE
Deși există în actuala echipă fotbaliști total ieșiți din formă, Ten Hag are încredere că le poate relansa cariera unora dintre ei și este hotărât să sle ofere a doua șansă la clubul de pe Old Trafford. Conform The Guardian, olandezul a analizat la sânge fiecare jucător în parte și a anunțat deja conducerea că se va baza în continuare Raphael Varane, Jadon Sancho, Marcus Rashford și Scott McTominay.
De asemenea, managerul îl va păstra în echipă pe Donny Van de Beek, împrumutat la Everton până în vară. Această decizie e simplu de explicat, deoarece Van De Beek a juat cel mai bun fotbal al său sub conducerea lui Ten Hag, la Ajax. În plus, olandezul a identificat 3 tineri de mare perspectivă de la Academia clubului pe care va încerca să-i lanseze în fotbalul mare. Este vorba despre Hannibal Mejbri, Alejandro Garnacho și James Garner.
În privința plecărilor, e aproape sigur că fotbaliști precum Paul Pogba, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Phil Jones și Juan Mata nu vor mai face parte din echipa lui United în stagiunea următoare.
În schimb, aducerea unui mijlocaș central, a unui fundaș central și a unui atacant vor fi principalele obiective pe piața transferurilor.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
IERI LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
IERI LA 07:21