Erik Ten Hag nu va revoluționa complet lotul lui Manchester United, dar olandezul le-a transmis deja șefilor că are nevoie de întăriri pe anumite posturi cheie. Unul dintre acestea este cel de mijlocaș central, asta după ce United va rămâne fără Paul Pogba și Nemanja Matic, care vor pleca liberi la finalul sezonului.
Ten Hag l-ar dori pe Frenkie de Jong, jucător pe care îl cunoaște foarte bine din perioada Ajax, dar Barcelona va renunța cu greu la olandez. În plus, Manchester City insistă și ea pentru acest transfer, iar mijlocașul nu își dorește să joace la un club din afara Champions League, astfel că operațiunea e dificil de finalizat.
Conform Daily Mail, Ten Hag nu vrea să intre în criză de timp și s-a reorientat repede, pregătind o mutare genială. Concret, managerul îl vrea pe N’Golo Kante de la Chelsea. Francezul mai are un singur an de contract cu gruparea de pe Stamford Bridge și nu a ajuns la un acord pentru prelungire. Discuțiile au decurs greu din cauza problemelor logistice ale londonezilor, iar mijlocașul pare mai degrabă tentat să plece de la echipă.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Kante a fost printre cei mai buni jucători de la Chelsea în sezonul trecut, dar în această stagiune forma sa a scăzut din cauza problemelor medicale repetate, iar asta s-a văzut clar în jocul londonezilor. Clitățile și experiența sa sunt de necontestat și Ten Hag este convins că francezul l-ar putea ajuta enorm la procesul de reconstrucție al lui United.
Citește și:

Ten Hag îl dorește pe Kante la Manchester United

Dacă ar realiza transferul lui Kante, United ar da o dublă lovitură. Nu numai că s-ar alege cu un jucător de clasă mondială, care nu ar avea nevoie de adaptare în Premier League, ci va slăbi considerabil o mare rivală. Chelsea va avea un buget consistent de transferuri odată ce clubul va intra oficial în era proprietarilor americani, dar jucători precum Kante sunt greu de găsit.
Londonezii s-ar putea opune mutării lui Kante pe Old Trafford, însă acest lucru ar însemna riscul de a-l pierde gratis pe mijlocaș în vara viitoare.
Dacă nu va reuși să-l ia nici pe Kante, United va trebuie să caute alte soluții. Jude Bellingham, Kalvin Phillips, Declan Rice și Sergej Milinkovic-Savic sunt alți jucători aflați pe radarul lui Ten Hag, dar aducerea oricăruia dintre ei va fi dificilă.
Dormtmund a anunțat că Bellingham nu e de vânzare, Philips ar evita să semneze cu United din cauza rivalității uriașe între Leeds și echipa de pe Old Trafford, iar West Ham cere o sumă exorbitantă pentru Rice și încearcă să-l convingă să semneze un nou contract. Sergej Milinkovic-Savic pare a fi cel mai abordabil jucător dintre cei 4, dar United l-a mai vrut și în trecut, iar prețul cerut de Lazio a fost considerat exagerat, lucru care s-ar putea repeta și de această dată.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
30/06/2022 LA 14:03