Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €

Nicu Savin

Publicat 19/05/2022 la 20:45 GMT+3

Erik Ten Hag nu și-a intrat pe deplin în rol la Manchester United, dar olandezul a făcut o analiză amplă asupra lotului și a decis deja că nu se va baza pe doi dintre actualii jucători. Este vorba despre Aaron Wan-Bissaka și Eric Bailly.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Erik Ten Hag și-a încheiat mandatul la Ajax și este așteptat să asiste la ultimul meci al lui Man United din acest sezon, în deplasare cu Palace. Olandezul își va intra apoi oficial în rol și va începe munca la echipă, principalul obiectiv în perioada imediat următoare fiind să cunoască jucătorii și să încerce, alături de oficiali, să găsească cele mai bune soluții pentru întărirea lotului.
Ten Hag a făcut deja o analiză amănunțită asupra întregii echipe și a decis deja care sunt primii doi jucători pe care nu se va baza. Conform Daily Mail, Aaron Wan-Bissaka și Eric Bailly vor fi cedați în această vară. Ambii jucători au contracte până în 2024, iar dacă nu se vor găsi cumpărători pentru ei, vor fi împrumutați, fiind clar că Ten Hag nu îi va lua în calcul.
Citește și:

Erik Ten Hag nu se va baza pe Wan-Bissaka și Bailly

Cei doi jucători de care se va descotorosi Ten Hag au costat-o pe United aproape 100 de milioane de €. Wan-Bissaka a fost cumpărat de la Crystal Palace, în 2019, cu 55 de milioane de €. Fundașul dreapta a început bine la echipa de pe Old Trafford, dar cu timpul prestațiile sale au fost tot mai slabe.
Ten Hag nu este mulțumit de potențialul ofensiv al acestuia și de aceea a decis să renunțe la el, urmând ca United să transfere un jucător mai bun în faza de atac. Primul pe listă ar fi Dumfries, jucătorul lui Inter, pe care Ten Hag îl știe foarte bine din campionatul Olandei.
În ceea ce-l privește pe Eric Bailly, acesta a ajuns la United în 2016, de la Villarreal, clubul de pe Old Trafford plătind pentru el 38 de milioane de €. Deși a fost în fiecare sezon în lotul "diavolilor", ivorianul nu a devenit niciodată o piesă de bază, fiind chinuit și de accidentări.
E de așteptat ca United să transfere un fundaș central de valoare, forma arătată în acest sezon de Lindelof, Maguire sau Varane fiind îngrijorătoare. Presa engleză a vorbit despre interesul pentru Jules Kounde, însă Chelsea este aproape de a câștiga bătălia pentru francez, făcând o ofertă uriașă către Sevilla.
De la Manchester United vor pleca sigur și Paul Pogba și Nemanja Matic, care sunt la final de contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo