Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag transferă din Eredivisie! Vrea la United un jucător pe care nu l-a putut aduce la Ajax

Alex Masgras

Actualizat 01/05/2022 la 14:13 GMT+3

Erik ten Hag îl vrea la Manchester United pe fundașul lui Feyenoord, Tyrell Malacia. Viitorul antrenor al lui Manchester United l-a dorit pe apărătorul de 22 de ani și l-a Ajax, dar rivalitatea dintre cele două cluburi a făcut ca mutarea să nu aibă loc în cele din urmă.

Erik ten Hag is interesting the Manchester United hierarchy as they search for their new manager.

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă nu a ajuns încă la Manchester United, Erik ten Hag se gândește deja la transferurile pe care noua sa echipă le poate face în această vară. Tyrell Malacia, fundașul celor de la Feyenoord, se află pe lista antrenorului care va veni la finalul acestui sezon de la Ajax, potrivit Mirror.
În trecut, Ten Hag a încercat să îl aducă pe fundașul de 22 de ani și l-a Ajax, dar negocierile dintre cele două cluburi rivale din Olanda nu au ajuns la un numitor comun, iar mutarea nu a mai avut loc.
Pe lângă faptul că că este un jucător de numai 22 de ani, United poate perfecta acest transfer pentru doar 20 de milioane de lire sterline în această vară.
Citește și:

Malacia, urmărit de scouteri de la United în semifinala cu Marseille din Conference League

La mijlocul acestei săptămâni, Feyenoord a câștigat partida tur din semifinalele Conference League cu 3-2 în fața lui Marseille. Malacia a avut o prestație bună în partida de joi, atunci când în tribunele partidei de la Rotterdam s-au aflat și scouteri de la United, care au fost impresionați de fundașul stânga de 22 de ani.
Transferul lui Malacia la United ar reprezenta unul dintre primii pași spre încercarea lui Ten Hag de a o face pe United să ajungă să practice stilul său de joc.
Pe lângă fundașul de 22 de ani, Erik Ten Hag este interesat și de James Ward-Prowse, căpitanul lui Southampton, dar și de Kalvin Phillips de la Leeds. Noul antrenor de la Manchester United trebuie să rezolve astfel problemele de la mijlocul terenului, în condițiile în care, în această seară, gruparea de pe Old Trafford se va despărți de Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata și Nemanja Matic.
În acest sezon, Malacia a jucat în 46 de partide în toate competițiile pentru Feyenoord, marcând un gol și oferind 5 pase de gol.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo