Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel a cerut transferul unui fundaș de la Real Madrid! Cine este fotbalistul dorit la Chelsea

Bianca Dumitru

Publicat 02/02/2022 la 12:43 GMT+2

Chelsea se poate despărți la finalul stagiunii de Antonio Rudiger, Andreas Christensen și Cesar Azpilicueta, în acest moment fiind în căutarea unui fotbalist care să aducă un plus în defensiva echipei lui Thomas Tuchel. Una dintre țintele englezilor este Eder Militao.

Eder Militao of Real Madrid celebrates victory with team mate Nacho following the UEFA Champions League Quarter Final Second Leg match between Liverpool FC and Real Madrid at Anfield on April 14, 2021

Credit imagine: Getty Images

Chelsea și-a făcut în această perioadă lista de transferuri pentru vara anului 2022, oficialii londonezilor dorindu-și să-i întărească lotul lui Thomas Tuchel la finalul acestui sezon.
În condițiile în care clubul de pe Stamford Bridge s-ar putea despărți în vară de Antonio Rudiger, Andreas Christensen și Cesar Azpilicueta, care se află în ultimele 6 luni de contract, presa din Spania anunță că oficialii lui Chelsea au pus ochii pe Eder Militao, fundașul lui Real Madrid.
Brazilianul cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro este unul dintre oamenii de bază ai lui Carlo Ancelotti la Madrid, adunând 30 de apariții în tricoul blanco în acest sezon. Militao mai are contract cu 'galacticii' până în 2025, dar Tuchel nu consideră că acest lucru va fi un impediment în a-i obține transferul.
Antrenorul le-a cerut șefilor de la Chelsea să înceapă negocierile pentru a-l aduce în vară în Anglia, iar unul dintre aspectele pe care se bazează este faptul că brazilianul are unul dintre cele mai mici salarii la Real, câștigând aproximativ 3 milioane de euro pe an.
Potrivit publicației iberice As, brazilianul în vârstă de 24 de ani este, însă, mulțumit de ceea ce trăiește la Madrid și nu ar fi interesat de un transfer. Rămâne de văzut dacă Chelsea îi va prezenta o ofertă care să-l facă să se răzgândească.
Eder Militao a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2019, fiind transferat de la Porto în schimbul a 50 de milioane de euro.
Citește și:

CHELSEA I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI RUDIGER ȘI ÎN ITALIA

Potrivit jurnaliștilor de la football.london, un alt fotbalist vizat de englezi pentru a acoperi golul care va fi lăsat în defensivă este Matthijs de Ligt, fundașul lui Juventus, care ar rezolva o nevoie importantă a celor de la Chelsea.
Conform sursei citate, olandezul este considerat de oficialii de pe Stamford Bridge drept un înlocuitor perfect pentru Antonio Rudiger, al cărui contract cu Chelsea expiră la finalul actualului sezon, când germanul ar putea semna cu Real Madrid, care îi monitorizează atent situația.
În acest moment, italienii nu ar vrea să-i dea drumul, însă aceștia s-ar putea răzgândi dacă vor primi o ofertă de circa 90 de milioane de euro, ținând cont de faptul că "Bătrâna Doamnă" ar putea dori să-și îmbunătățească situația financiară în condițiile în care urmărește transferul lui Dusan Vlahovic.
De Ligt mai are contract cu Juventus până în vara anului 2024, iar torinezii ar putea încerca să-l vândă pentru a-și recupera o parte din banii investiți în 2019 în transferul lui de la Ajax, cărora le-au plătit 85,5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo