Thomas Tuchel a fost deranjat de întrebările jurnaliștilor britanici în timpul conferinței de presă premergătoare partidei pe care Chelsea o va disputa miercuri în Cupa Angliei, contra lui Luton Town. Tehnicianul londonezilor a fost întrebat de mai multe ori despre războiul din Ucraina, dar și despre Roman Abramovich, cel care a anunțat că nu se va mai implica la Chelsea.
"Ascultați, ascultați, ar trebui să încetați, nu sunt politician. Chiar trebuie să încetați, sincer. Nu pot decât să mă repet și mă simt prost să repet, deoarece eu nu am trăit niciodată războiul.
Și chiar și când vorbesc mă simt prost pentru că sunt privilegiat. Stau aici în pace. Fac tot ce pot dar ar trebui să nu îmi mai puneți aceste întrebări pentru că nu am răspunsuri pentru voi", a declarat Thomas Tuchel, la conferința de presă premergătoare partidei cu Luton Town din Cupa Angliei.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 15 ORE
Citește și:

Roman Abramovich nu mai este implicat la Chelsea

Sâmbătă seară, Roman Abramovich a emis un comunicat prin care a anunțat că nu se mai implică la Chelsea, după aproape 20 de ani în care a deținut clubul londonez, în urma sancțiunilor care îi vizează pe oligarhii ruși. Echipa este acum condusă de către administratorii fundației caritabile a lui Chelsea.
Duminică seară, echipa londoneză a pierdut finala Cupei Ligii Angliei în fața lui Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus la loviturile de departajare, cu 11-10, după ce scorul a fost 0-0 după 120 de minute.
După finala pierdută, pentru Chelsea urmează partida din runda a cincea a Cupei Angliei de miercuri, de pe terenul celor de la Luton Town. În weekend, Chelsea revine în Premier League, cu o deplasare pe terenul lui Burnley. În campionatul intern, Chelsea se află în acest moment pe locul 3, cu 50 de puncte.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 16 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 21 ORE