Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel detonează bomba la Chelsea: "Discutăm despre Haaland în mod regulat, îl urmărim!"

Irina Aldea

Publicat 20/10/2021 la 15:23 GMT+3

Chelsea a avut câteva ferestre de transferuri spectaculoase, însă ar putea reuși o altă mutare spectaculoasă în perioadele de mercato viitoare. Thomas Tuchel a recunoscut că Haaland se află pe radarul trupei de pe Stamford Bridge.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Thomas Tuchel a stârnit entuziasmul în rândul fanilor lui Chelsea, recunoscând că la echipa pe care o antrenează se "vorbește în mod regulat" despre potențialul transfer al atacantului Borussiei Dortmund, Erling Haaland. Norvegianul este în prezent unul dintre cei mai râvniți fotbaliști de super-puterile Europei, ia Tuchel a vorbit deschis despre interesul echipei sale pentru Haaland.
În următoarele luni, fotbalistul Borussie Dortmund ar putea să plece din Bundesliga. Clauza de reziliere pe care o are în contract se ridică la aproximativ 77 de milioane de euro, o sumă relativ accesibilă pentru cluburile puternice din punct de vedere financiar, așa cum este și Chelsea. După ce l-au adus pe Romelu Lukaku în vară pentru 115 milioane de euro, mulți au crezut că investițiile de la Chelsea vor fi puse pe pauză, însă Tuchel a recunoscut că aducerea lui Haaland pe Stamford Bridge este o posibilitate reală.

Thomas Tuchel a aruncat bomba pe Stamford Bridge! Chelsea îl vrea pe Haaland

"Am vorbit despre Haaland de câteva ori la Chelsea în perioada de mercato. A părut nerealist și dificil de realizat. Totuși, discutăm despre el în mod regulat. Să joace Haaland cu Lukaku? Nu am nici o problemă cu asta. Să vedem ce se va întâmpla în următoarele săptămâni", a spus Thomas Tuchel pentru Bild.
Printre cluburile care-l vor pe Erling Haaland de regăsesc Real Madrid, Manchester City, Bayern, Barcelona, Manchester United și PSG. Toate aceste cluburi își permit să plătească acea clauză de 75 de milioane de euro din contractul norvegianului, însă momentul decisiv pentru toate aceste cluburi va veni atunci când Mino Raiola, agentul jucătorului, va cere un salariu fabulos de 50 de milioane de euro pe an pentru clientul său.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo