Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel este îngrijorat înaintea partidei cu Brighton: "Oamenii din birouri decid"

Alex Masgras

Publicat 28/12/2021 la 14:47 GMT+2

Chelsea va juca miercuri seară contra celor de la Brighton, dar antrenorul londonezilor, Thomas Tuchel, este îngrijorat de sănătatea jucătorilor săi.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Etapa trecută, Chelsea s-a impus pe terenul lui Aston Villa, scor 3-1, dar Thomas Tuchel nu are foarte multe motive de bucurie. Tehnicianul german se teme pentru sănătatea jucătorilor săi și nu știe încă ce repercusiuni pot exista după ce a forțat introducerea lui Lukaku și Hudson-Odoi, la doar câteva zile după ce au ieșit din izolare.
picture

Rezumatul duelului Aston Villa - Chelsea, câștigat de londonezi după ce gazdele au deschis scorul

Romelu Lukaku a intrat la pauza partidei și a reușit să înscrie golul al doilea al londonezilor, în timp ce Hudson-Odoi a jucat 90 de minute.
"Romelu a avut o prestație foarte bună, dar nu este corect, pentru că el nu era pregătit pentru așa ceva. L-am lăsat pe Callum Hudson-Odoi să joace 90 de minute pentru că trebuia să odihnim jucători. Cine decide asta? Sunt impresionat de jucătorii mai, dar sunt și foarte îngrijorat", a declarat Thomas Tuchel pentru Sky Sports.

Thomas Tuchel crede că programările nu sunt corecte pentru toată lumea

Antrenorul lui Chelsea, care deja și-a exprimat nemulțumirea despre faptul că în Premier League se pot efectua doar trei schimbări, spre deosebire de alte campionate, unde se pot face cinci, a vorbit și despre programul foarte încărcat din perioada sărbătorilor de iarnă.
Din cauza infectărilor din ultima perioadă, mai multe echipe au fost nevoite să își amâne partidele, în timp ce alte partide se dispută. Un motiv de nemulțumire pentru Tuchel este legat de faptul că echipa sa joacă la trei zile, în timp ce alte echipe beneficiază de pauze, după ce partidele lor au fost amânate.
"Noi mai jucăm un meci sau două de cupă, jucăm împotriva unei echipe care a avut meci amânat și s-a pregătit și odihnit o săptămână pentru aceste meciuri. Ok, aceasta este situația. Dar nu cred că este corect. Oamenii din birouri iau aceste decizii, nu avem ce face.
Poate este o greșeală să lăsăm jucătorii să joace după ce au avut corona și au avut doar o sesiune, cel mult două de antrenamente", a mai spus Tuchel.
Chelsea încearcă să rămână cât mai aproape de Manchester City, liderul din Premier League. În acest moment, echipa lui Thomas Tuchel este pe locul 3, la 6 puncte de echipa lui Pep Guardiola. Chelsea o va întâlni miercuri seară pe Brighton, de la ora 21:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League 28,29, 30 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo