Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel, gest absolut superb față de menajera sa, în perioada în care o antrena pe PSG

Nicu Savin

Publicat 18/09/2021 la 18:12 GMT+3

Thomas Tuchel nu este numai un antrenor de clasă, ci și un om cu un suflet mare. O dovadă în acest sens o reprezintă un gest impresionant pe care germanul l-a făcut față de menajera sa din perioada în care era antrenorul lui PSG.

Chelsea Manager Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Thomas Tuchel a ajuns pe banca lui PSG în vara lui 2018 și chiar dacă a dus echipa în finala Champions League în 2020, a fost îndepărtat de la clubul parizian la jumătatea sezonului precedent, șefii clubului nefiind mulțumiți de felul în care se exprima echipa, având în vedere investițiile imense care s-au făcut în ultimii ani.
Deși mandatul său la cârma francezilor a fost mai degrabă un eșec, Thomas Tuchel a acumulat experiență la gruparea de pe Parc de Princes și a avut relații bune cu aproape toată lumea din club.
Faptul că germanul este unul dintre cei mai buni antrenori din lume la ora actuală este un lucru cert, dar acesta are și un caracter deosebit, lucru demonstrat prin acțiunile sale din afara terenului. Jurnaliștii de la Daily Mail au scos la iveală un episod necunoscut, din perioada în care Tuchel era încă antrenorul lui PSG.
Spurs Chelsea

Thomas Tuchel, gest impresionant față de menajera sa

În momentul în care a ajuns la Paris, Tuchel și-a stabilit reședința într-o vilă din districtul Hauts-de-Seine. Germanul a angajat o menajeră filipineză și a fost impresionat de felul în care aceasta își făcea treaba zilnic, dând dovadă de seriozitate și hărnicie și muncind foarte multe ore suplimentare. Ulterior, Tuchel a aflat că femeia era atât de devotată muncii sale, deoarece strângea bani pentru o operație la inimă a fiului său, care costa destul de mult.
La aflarea veștii, Tuchel nu a stat pe gânduri și a acoperit în totalitate costurile operației. Mai mult, germanul i-a cumpărat menajerei sale o casă în Filipine, îndeplinindu-i astfel un vis acesteia, deoarece pentru acest scop plecase inițial la muncă atât de departe de casă.
Tunchel nu a stat prea mult pe tușă după despărțirea de PSG. Neamțul a profitat de demiterea lui Lampard de la Chelsea și a acceptat instant oferta londonezilor, iar decizia a fost probabil cea mai bună din cariera sa de până acum. Tuchel i-a condus pe "albaștri" către cucerirea trofeului Champions League în stagiunea trecută, iar în acest sezon visează să câștige și Premier League.
Începutul este unul promițător, Chelsea având 10 puncte după primele 4 etape. În runda a 5-a, formația lui Tuchel are un test extrem de dificil, urmând a o înfrunta în deplasare pe Tottenham, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player duminică, 19 septembrie, de la ora 18:30.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo