Thomas Tuchel a ajuns pe banca lui PSG în vara lui 2018 și chiar dacă a dus echipa în finala Champions League în 2020, a fost îndepărtat de la clubul parizian la jumătatea sezonului precedent, șefii clubului nefiind mulțumiți de felul în care se exprima echipa, având în vedere investițiile imense care s-au făcut în ultimii ani.
Deși mandatul său la cârma francezilor a fost mai degrabă un eșec, Thomas Tuchel a acumulat experiență la gruparea de pe Parc de Princes și a avut relații bune cu aproape toată lumea din club.
Faptul că germanul este unul dintre cei mai buni antrenori din lume la ora actuală este un lucru cert, dar acesta are și un caracter deosebit, lucru demonstrat prin acțiunile sale din afara terenului. Jurnaliștii de la Daily Mail au scos la iveală un episod necunoscut, din perioada în care Tuchel era încă antrenorul lui PSG.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg

Thomas Tuchel, gest impresionant față de menajera sa

În momentul în care a ajuns la Paris, Tuchel și-a stabilit reședința într-o vilă din districtul Hauts-de-Seine. Germanul a angajat o menajeră filipineză și a fost impresionat de felul în care aceasta își făcea treaba zilnic, dând dovadă de seriozitate și hărnicie și muncind foarte multe ore suplimentare. Ulterior, Tuchel a aflat că femeia era atât de devotată muncii sale, deoarece strângea bani pentru o operație la inimă a fiului său, care costa destul de mult.
La aflarea veștii, Tuchel nu a stat pe gânduri și a acoperit în totalitate costurile operației. Mai mult, germanul i-a cumpărat menajerei sale o casă în Filipine, îndeplinindu-i astfel un vis acesteia, deoarece pentru acest scop plecase inițial la muncă atât de departe de casă.
Tunchel nu a stat prea mult pe tușă după despărțirea de PSG. Neamțul a profitat de demiterea lui Lampard de la Chelsea și a acceptat instant oferta londonezilor, iar decizia a fost probabil cea mai bună din cariera sa de până acum. Tuchel i-a condus pe "albaștri" către cucerirea trofeului Champions League în stagiunea trecută, iar în acest sezon visează să câștige și Premier League.
Începutul este unul promițător, Chelsea având 10 puncte după primele 4 etape. În runda a 5-a, formația lui Tuchel are un test extrem de dificil, urmând a o înfrunta în deplasare pe Tottenham, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player duminică, 19 septembrie, de la ora 18:30.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32
Premier League
Graham Potter a început "curățenia" la Chelsea! Primul jucător de care vrea să scape
14/10/2022 LA 06:42