Thomas Tuchel a chemat 12 jucători din echipa de U23 a celor de la Chelsea. Tinerii jucători au avut astfel parte de un antrenament alături de tehnicianul german și ce a mai rămas din echipa mare a lui Chelsea, după ce formația de pe Stamford Bridge s-a confruntat cu mai multe probleme de lot.
Mai mulți jucători ai lui Thomas Tuchel sunt accidentați sau infectați cu Covid-19, în condițiile în care tehnicianul german a cerut amânarea partidelor din Premier League, din cauza numărului mare de infectați în campionatul englez.
Miercuri seară, Chelsea va merge la Brentford pentru a disputa partida din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Cu un lot redus, plin de absenți, Tuchel a chemat 12 jucători cu vârste cuprinse în 17 și 19 ani de la echipa de U23 și este foarte probabil să vedem câțiva dintre acești jucători evoluând și în partida cu Brentford. Dintre aceștia, 8 jucători s-au antrenat și la ultima ședință premergătoare partidei cu Brentford.
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 11 ORE
CITEȘTE ȘI:

Thomas Tuchel a cerut amânarea partidelor din Premier League

Thomas Tuchel este unul dintre antrenorii din Premier League care a cerut amânarea partidelor din Premier League, după ce mai multe partide din ultimele zile au fost amânate, din cauza numărului mare de jucători infectați cu Covid-19.
Tehnicianul german a declarat că a dorit și ca partida echipei sale cu Wolverhampton din weekend să fie amânate, dar au fost refuzați de Premier League. Chelsea a remizat pe terenul "lupilor", scor 0-0. Pe lângă faptul că a pierdut două puncte, iar Manchester City s-a distanțat la 6 puncte, Tuchel a pierdut și doi jucători după partida de pe Molineux. Trevor Chalobah și Hakim Ziyech s-au accidentat în timpul partidei cu Wolves, iar situația devine din ce în ce mai complicată pentru Chelsea.
"Sper că se va opri, dar este mai mult sau mai puțin speranță. Nu este nimic altceva de făcut.Dacă avem următorul test și următorul rezultat pozitiv, aș dori să-i întreb pe oamenii din Premier League, la ce se așteaptă?
Nu îmi pasă atât de mult de următoarele jocuri, ci doar de următoarele teste și de sănătatea jucătorilor. Am fost doar îngrijorați de siguranța jucătorilor. Iar băieții erau îngrijorați de sănătatea lor. Premier League a avut o opinie și noi am avut o altă părere.
Înțeleg că oamenii vor spune că mai au 14 jucători, dar nu se uită puțin mai în detaliu. Trevoh Chalobah a avut două antrenamente, Mateo Kovacic a avut un antrenament și N’Golo Kante un antrenament. Am pus un risc uriaș asupra sănătății și siguranței jucătorilor, fizic și din cauza Covid", a declarat Thomas Tuchel după meciul cu Wolverhampton.
Pentru Chelsea urmează meciul cu Brentford din Cupa Ligii Angliei și întâlnirea de Boxing Day de pe terenul lui Aston Villa.
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM O ZI
Premier League
Conflictul Tuchel – Lukaku, pe cale să explodeze iar. Managerul și-a criticat jucătorul
IERI LA 16:41