Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!

Andrei Nicolae

Actualizat 01/07/2022 la 12:16 GMT+3

Tottenham l-a transferat pe brazilianul Richarlison de la Everton. Mass-media din Anglia avansează o sumă de transfer de 60 de milioane de lire sterline, adică aproape 70 de milioane de euro.

Richarlison

Credit imagine: Getty Images

Echipa de Liga Campionilor a lui Antonio Conte începe să prindă contur. Tottenham a confirmat azi că l-a transferat pe Richarlison de la Everton și va intra într-un atac exploziv cu Kane și Son. Daily Mail a avansat suma de 60 de milioane de lire sterline pentru acest transfer (un pachet inițial de 50 de milioane plus alte 10 în bonusuri).
"Suntem încântați să anunțăm semnarea lui Richarlison de la Everton. Internaționalul brazilian a semnat un contract cu noi până în 2027", este anunțul clubului.
Richarlison, în vârstă de 25 de ani, a jucat până în prezent 173 de meciuri în Premier League, marcând 48 de goluri, pentru Watford și Everton. El a sosit în Anglia de la Fluminense, în august 2017.
Născut în Nova Venecia, atacantul versatil și-a început cariera la Real Noroeste și a continuat la America Futebol Clube. S-a alăturat echipei Fluminense în ianuarie 2016, marcând 11 goluri în 46 de apariții.
Richarlison poate să joace atât în lateral, cât și atacant central. Pe scena internațională, Richarlison și-a făcut debutul la seniori în naționala Braziliei în septembrie 2018. A jucat 36 de partide pentru Selecao și a marcat 14 goluri. El este și campion olimpic la Tokyo și are toate șansele să se regăsească în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din 2022.

Tottenham a câștigat bătălia pentru Richarlison cu Arsenal și Chelsea

Richarlison devine a patra semnătură a lui Antonio Conte, după Ivan Perisic, Fraser Forster și Yves Bissouma. Este însă și achiziția cu cea mai mare greutate.
Iar Tottenham a câștigat o bătălie cu Arsenal și Chelsea pentru internaționalul brazilian. Gruparea de pe Stamford Bridge nu ar fi fost dispusă să egaleze oferta făcută de Spurs pentru realizarea acestui transfer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo