Echipa de Liga Campionilor a lui Antonio Conte începe să prindă contur. Tottenham a confirmat azi că l-a transferat pe Richarlison de la Everton și va intra într-un atac exploziv cu Kane și Son. Daily Mail a avansat suma de 60 de milioane de lire sterline pentru acest transfer (un pachet inițial de 50 de milioane plus alte 10 în bonusuri).
"Suntem încântați să anunțăm semnarea lui Richarlison de la Everton. Internaționalul brazilian a semnat un contract cu noi până în 2027", este anunțul clubului.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Richarlison, în vârstă de 25 de ani, a jucat până în prezent 173 de meciuri în Premier League, marcând 48 de goluri, pentru Watford și Everton. El a sosit în Anglia de la Fluminense, în august 2017.
Născut în Nova Venecia, atacantul versatil și-a început cariera la Real Noroeste și a continuat la America Futebol Clube. S-a alăturat echipei Fluminense în ianuarie 2016, marcând 11 goluri în 46 de apariții.
Richarlison poate să joace atât în lateral, cât și atacant central. Pe scena internațională, Richarlison și-a făcut debutul la seniori în naționala Braziliei în septembrie 2018. A jucat 36 de partide pentru Selecao și a marcat 14 goluri. El este și campion olimpic la Tokyo și are toate șansele să se regăsească în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din 2022.

Tottenham a câștigat bătălia pentru Richarlison cu Arsenal și Chelsea

Richarlison devine a patra semnătură a lui Antonio Conte, după Ivan Perisic, Fraser Forster și Yves Bissouma. Este însă și achiziția cu cea mai mare greutate.
Iar Tottenham a câștigat o bătălie cu Arsenal și Chelsea pentru internaționalul brazilian. Gruparea de pe Stamford Bridge nu ar fi fost dispusă să egaleze oferta făcută de Spurs pentru realizarea acestui transfer.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18