Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham a "intrat în panică". Antonio Conte s-a înfuriat, iar acum vrea un jucător de la Juventus

Andrei Nicolae

Publicat 28/01/2022 la 19:04 GMT+2

Tottenham se îndreaptă către o înțelegere pentru starul de la Juventus, Dejan Kulusevski, după ce transferurile lui Luis Diaz și Adama Traore au fost "deturnate" de Liverpool și Barcelona, spre furia lui Antonio Conte.

Kulusevski contro Udogie, Juventus-Udinese

Credit imagine: Getty Images

Au mai rămas doar 3 zile până când perioada de mercato din această iarnă se încheie, iar Tottenham încă nu a efectuiat niciun transfer, spre disperarea managerului Antonio Conte, dar și a fanilor echipei.
Clubul londonez lucrează acum cu disperare la o înțelegere pentru a-l transfera pe atacantul lui Juventus, Dejan Kulusevski, după cum susține Daily Mail. Spurs au alergat în ultimele zile după Adama Traore și Luiz Dias, dar fără reușită, motiv pentru care încep să apese butonul de panică cu doar câteva zile rămase din fereastra de transferuri, după cum a mai menționat surca citată.
Tottenham se luptă cu Arsenal pentru Dejan Kulusevski. Acordul ar urma să însemne un împrumut cu opțiune sau obligație de cumpărare.

Tottenham a acumulat deja multe frustrări pe piața transferurilor

Formația din nordul Londrei are nevoie de întăriri dacă dorește să concureze din nou pentru Top 4. Echipa se află în prezent pe locul al șaptelea în Premier League și a acumulat deja multe frustrări în actuala perioadă de mercato
Tottenham a fost în discuții cu Wolves pentru transferul lui Traore, care acum urmează să se alăture Barceloneo. O altă țintă, Luiz Diaz urmează să se alăture lui Liverpool.
Franck Kessie de la AC Milan a fost o altă țintă pentru echipa lui Conte, dar acesta și-a exprimat dorința de a rămâne în Serie A, cel puțin până la vară.
Astfel, toate privirile s-au îndreptat acum spre Kulusevski, al cărui contract actual la Juventus se întinde până în 2025. Atacantul suedez de 21 de ani a jucat în 20 de meciuri pentru Juventus în actula stagiune, dar a început doar în jumătate dintre acestea și doar în trei ocazii a stat 90 de minute în teren. El este văzut ca o opțiune bună pentru Tottenham deoarece poate juca pe flanc sau ca mijlocaș ofensiv, ceea ce le va oferi londonezilor mai multe opțiuni în atac.
Spurs îl mai vrea pe mijlocașul Sofyan Amrabat, sub formă de împrumut de la Fiorentina, dar numai acest transfer este puțin probabil să-l mulțumească pe Conte.
Managerul italian își dorea mai multe achiziții în această perioadă, în care vrea să se și despartă de câșiva oameni care nu au dat satisfacție în ultima vreme, precum Tanguy Ndombele, Dele Alli și Giovani Lo Celso. Joe Rodon și Matt Doherty sunt, de asemenea, disponibili pentru transfer în ultimele zile, mai spune Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo