Tottenham a încercat în ultimii ani să se apropie de marile forțe din Premier League. Londonezii au reușit doar parțial, prin multe clasări în Top 4 sau prin ajungerea în finala Champions League, în 2019. Unul dintre motivele pentru care cei de la Spurs nu pot concura pe termen lung cu celelalte puteri din Anglia este faptul că investițiile londonezilor nu s-au ridicat niciodată la nivelul celor de la Chelsea, Manchester City, Liverpool sau Manchester United.
Fanii așteaptă un trofeu de 14 ani, iar răbdarea acestora e la limită. Venirea lui Conte pe bancă poate fi o garanție că Tottenham vrea mai mult, iar ultimele vești despre gruparea londoneză sunt încurajatoare pentru suporteri. Conform The Athletic, președintele Daniel Levy este în căutarea unor noi investitori.
Sursa citată notează că miliardarul Joe Lewis, care este acționarul majoritar al companiei care deține clubul (ENIC Sports and Development Holdings Limited), este hotărât să vândă dacă va primi o ofertă de 3 miliarde de £. Tottenham este un club de mare tradiție, cu o masă mare de fani și cu cel mai grandios stadion din Premier League, astfel că va fi cu siguranță un punct de atracție pentru oamenii bogați care vor să investească în fotbal.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
IERI LA 05:50
Citește și:

Daniel Levy vrea să rămână la Tottenham

Chiar dacă acționarii majoritari se vor schimba, Daniel Levy este hotărât să continue în calitate de preșdinte acționar. Potrivit site-ului clubului, președintele Daniel Levy și unii membri ai familiei sale sunt potențiali beneficiari ai unui trust discreționar care deține 29,4% din capitalul social al ENIC Sports and Development Holdings Limited (restul de 70.6% îi aparține lui Joe Lewis).
Levy dorește să-și păstreze procentul de acțiuni și este convins că o poate transforma pe Tottenham într-o adevărată forță în Premier League, care să se bată la titlu la un moment dat. Totul se va putea face numai cu investiții masive, iar probabil aceasta va fi o condiție pusă investitorilor interesați de cumpărarea clubului.
În această iarnă, Spurs a încercat câteva lovituri pe piața transferurilor, dar a pierdut cu lupta cu Barcelona pentru Adama Traore sau cu Liverpool pentru Luis Diaz. Conte a trebuit să se mulțumească cu venirile lui Bentancur și Kulusevski de la Juventus, dar sunt șanse mari ca în vară să-i fie satisfăcute mai exact pretențiile cu privire la achiziții.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
IERI LA 13:32
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26