Tottenham a luat un start lansat în noul sezon, fiind lider în Premier League după primele trei etape, cu 9 puncte. Nicio altă grupare nu a reușit maximum de puncte în această perioadă.
Pe cât de bun a fost însă startul de sezon, pe atât de ghinionistă a fost însă această pauză internațională pentru echipa lui Nuno Espirito Santo. De la ultimul joc în care a învins Watford (1-0) și până la partida de sâmbătă cu Crystal Palace din deplasare (ora 14:30, în direct pe Eurosport), londonezii au pierdut nu mai puțin de 7 jucători. Adică într-un interval de numai două săptămâni.

Son, cea mai importantă posibilă absență

Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
IERI LA 12:04
Situația a trei jucători era clară de la bun început. Sanchez, Romero și Lo Celso au plecat la echipele naționale ale Columbiei și Argentinei, în ciuda recomandărilor clubului de a nu face deplasările, astfel că intră în carantină la revenirea în Anglia. Națiunile din America de Sud sunt incluse în zona roșie a coronavirusului.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Alți patru jucători s-au accidentat însă în ultimele zile. Cea mai importantă absență a devenit a lui Heung min Son. El a ratat meciul pe care Coreea de Sud l-a disputat împotriva naționalei Libanului. Jucătorul lui Tottenham a fost joia trecută integralist în partida cu Irak, scor 0-0, iar cu câteva ore înaintea meciului cu Liban, federația din Coreea de Sud a anunțat că fotbalistul are o problemă la gamba dreaptă.
"Heung-Min a avut probleme la gamba dreaptă în timpul antrenamentului de pe 6 septembrie, iar pentru protejarea jucătorului, acesta a fost scos din lot", a precizat Federația de Fotbal din Coreea de Sud. Chiar și în lipsa lui Son, Coreea de Sud s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Chang-Hoon Kwon.
Bergwijn, un alt posibil titular, a ieșit cu probleme medicale aseară, în partida Olanda – Turcia (6-1). Aripa olandeză și-a pus gheață pe gleznă după ce a fost înlocuit de Malen.
Sessegnon și Skipp sunt la rândul lor accidentați. Chiar și în aceste condiții, Nuno Espirito Santo speră să obțină toate cele trei puncte cu Crystal Palace, echipă care a început firav sezonul. În aceste condiții, Tottenham ar urma să înfrunte Chelsea din postura de lider, în următoarea rundă.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
IERI LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18