Tottenham nu a avut foarte mult succes pe piața de transferuri în această iarnă, Antonio Conte ratând aducerile lui Adama Traore și Luis Diaz, care au ales să semneze cu Barcelona, respectiv Liverpool.
Formația din nordul Londrei avea nevoie de întăriri pentru a putea concura din nou pentru unul dintre primele 4 locuri în clasamentul din Premier League, în acest moment fiind pe a 7-a poziție.
Deși principalele ținte ale lui Conte au ales să semneze cu alte echipe, cei de la Spurs au reușit să-i transfere la începutul acestui an pe Rodrigo Bentancur și Dejan Kulusevski de la Juventus. Una dintre aceste mutări le-a dat bătăi de cap englezilor.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Citește și:

Tottenham a rămas cu gândul la Luis Diaz

Potrivit publicației portugheze Record, Bentancur a primit pentru a semna un contract cu numele lui Luis Diaz pe el. Avocatul fotbalistului a fost foarte surprins când a văzut documentul cu numele fostului jucător de la Porto, mai ales că acesta semnase deja cu Liverpool.
Actul a fost modificat, iar Bentancur a semnat în cele din urmă un contract valabil până în 2026, cei de la Tottenham plătind în schimbul lui 19 milioane de euro.
Spurs ar fi vrut în această iarnă să-i transfere și pe Jesse Lingard, Franck Kessie și Yannick Carrasco, fotbaliști doriți de Antonio Conte, dar care au rămas la echipele la care au început sezonul 2021/22.
În ceea ce privește despărțirile, Tottenham a rămas în ianuarie fără Tanguy Ndombele, Bryan Gil, Giovani Lo Celso și Dele Alli, acesta din urmă transferându-se definitiv la Everton, în timp ce ceilalți au fost doar împrumutați.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12