Autoritățile braziliene din domeniul sănătății au intrat pe teren după începutul partidei Brazilia – Argentina, contând pentru calificările la Cupa Mondială din 2022, și au oprit meciul! Momentul s-a transformat într-un caz fără precedent la nivel mondial.
Acest moment bizar a venit ca urmare a faptului că patru jucători din naționala Argentinei, cei care au venit din Premier League, adică Giovani Lo Celso, Cristian Romero (ambii de la Tottenham), Emiliano Buendia și Emiliano Martinez (ambii de la Aston Villa), nu au declarat că au fost în Anglia în ultimele 14 zile. Regatul Unit este în prezent pe lista roșie a coronavirusului din Brazilia și necesită o perioadă de carantină 14 zile. La fel de adevărat, cele 10 țări din CONMEBOL au încheiat un acord prin care fotbaliștii au voie să circule în cadrul bulei sanitare, putând astfel să participe la partidele din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23

Tottenham intenționează să-l amendeze și pe Davinson Sanchez

Tottenham urmează însă să-i amendeze pe Giovani Lo Celso și Cristian Romero. Ambii au început ca titulari partida dintre Brazilia și Argentina.
Cluburile din Premier League au fost de acord în unanimitate să nu elibereze jucătorii din țările aflate pe lista roșie pentru meciurile internaționale, în timpul acestei ferestre. Cu toate acestea, Lo Celso și Romero au ales să onoreze convocările. Într-o situație similară se află și Davinson Sanchez, care a plecat la naționala Columbiei, iar acum riscă la rândul lui o amendă.
https://i.eurosport.com/2021/04/10/3027386.jpg
Cu siguranță, cei trei jucători nu vor putea evolua în meciul de campionat cu Crystal Palace din weekend și probabil vor ratat și următoarea întâlnire cu Chelsea, având în vedere că Argentina mai are un joc cu Bolivia la mijlocașul acestei săptămâni.
Cazul Brazilia – Argentina a ajuns la FIFA. Forul mondial a susținut: "Orice decizie vom lua, va fi criticată. În acest moment, este aproape exclus ca meciul să se joace, nu există date în calendar". Iar mai multe detalii va oferi în timp util.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34