Șefii lui Tottenham se pregătesc pentru sezonul viitor, iar unul dintre posturile pentru care caută întăriri este cel de fundaș stânga. Potrivit presei din Anglia, unul dintre fotbaliștii care le-au atras atenția celor de la Spurs este Mario Hermoso.
Jucătorul în vârstă de 26 de ani, crescut de Academia celor de la Real Madrid, a ajuns la Atletico Madrid în 2019, când a fost transferat de la Espanyol pentru 25 de milioane de euro. Fundașul mai are contract până în 2024, însă ar putea fi tentat de o nouă provocare pentru că și-a pierdut locul în primul 11 al lui Simeone după transferul lui Reinildo Mandava.
Titular în prima parte a sezonului, Hermoso a mai adunat în ultimele 3 luni doar 10 minute în tricoul lui Atletico Madrid, situație de care cei de la Tottenham vor să profite. Antonio Conte nu este speriat de faptul că fundașul nu mai evoluează atât de mult, având experiența de a transforma rezervele în jucători cheie.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
ACUM O ZI
Spurs a mai fost interesată de Mario Hermoso și vara trecută, însă jurnaliștii din Anglia notează că englezii au șanse mult mai mari acum să-i obțină transferul.
În cazul în care nu vor ajunge la un acord cu cei de la Atletico Madrid, șefii lui Tottenham mai au două variante. Este vorba despre Josko Gvardiol, jucătorul lui RB Leipzig, și Alessandro Bastoni, fundașul lui Inter, însă aceste alternative ar fi mai costisitoare.
Citește și:

Tottenham, interesată și de Christian Eriksen

Jurnaliștii din Anglia au scris la începutul lunii aprilie că Tottenham și Manchester United ar fi interesate și de situația lui Christian Eriksen, intenționând să-i facă o ofertă la finalul acestui sezon.
Danezul a fost autorul unui gol în victoria obținută de Brentford pe terenul celor de la Chelsea, scor 1-4. Eriksen a marcat, astfel, primul său gol de la revenirea în Premier League.

Chelsea, "pulverizată" de Brentford! Eriksen & Co., victorie uriașă pe Stamford Bridge, 4-1

Potrivit Daily Mail, cele două cluburi ar fi interesate să-i obțină semnătura, mai ales că Eriksen ar putea ajunge la oricare dintre ele din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Brentford urmând a se încheia la sfârșitul actualei stagiuni.
Rămâne de văzut dacă danezul va dori să meargă la o echipă cu pretenții sau dacă se va decide să continue la clubul care i-a dat o șansă după ce a fost nevoit să plece de la Inter din cauza problemelor la inimă. Oficialii lui Brentford vor ca Eriksen să-și prelungească contractul cu ei, arătându-se impresionați de contribuția sa.
"În decizia oricărui fotbalist de a se transfera sunt luate în considerare o mulțime de aspecte. La fel va fi și pentru Christian. Îl cunosc destul de bine și știu că un lucru la care se pricepe este să se bucure de moment. Și cred că acum se bucură foarte mult de ce trăiește. Deci nu ne gândim prea mult la ce se va întâmpla peste două sau trei luni", a declarat șeful clubului, Thomas Frank.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38