Roko Simic (18 ani) a fost transferat de RB Salzburg, fostul club al lui Erling Haaland, în iulie, de la Lokomotiva Zagreb. La scurt timp, croatul a fost împrumutat la FC Liefering, o echipă din Salzburg care activează în liga secundă din Austria
Simic s-a adaptat rapid și are 6 goluri din primele 9 apariții la Liefering. Jucătorul arată că poate avea un viitor strălucit la RB Leipzig, club cu care a semnat până în 2025.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Tottenham și West Ham se interesează de "noul Erling Haaland"

Publicația Jeunes Footeux îi prevede un viitor mare și îl descriu ca "noul Erling Haaland". Sursa citată susține că jucătorul a trezit deja interesul a cinci cluburi a atacantului născut la Milano. El este fiul fostului internațional croat Dario Simic. Tottenham și West Ham se numără printre grupările care îl monitorizează îndeaproape. Real Madrid, Monaco și RB Leipzig sunt celelalte echipe care îl urmăresc.
Simic este un jucător de 1.90, iar abilitățile lui tehnice nu lipsesc, având în vedere eficiența lui la vârsta de 18 ani. Sigur, drumul până la Erling Haalnad este destul de lung, dar croatul are un potențial imens, după cum mai remarcă sursa respectivă.
Atât Tottenham, cât și West Ham sunt atente pe piață pentru a identifica un atacant pe termen lung, după cum remarcă teamtalk.com.
Spurs nu au certitudinea că se mai pot baza pe Harry Kane pentru o perioadă lungă. Iar "ciocănarii" l-au vândut pe Sebastien Haller la Ajax în ianuarie, iar acum caută un om care să vină în spatele lui Michail Antonio. Dacă Simic își continuă progresul, el ar putea reprezenta tipul de atacant pe care cele două grupări londoneze și l-ar dori.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47