Tottenham continuă lupta pentru locul 4 pe finalul sezonului din Premier League. Echipa lui Antonio Conte speră să joace în grupele UEFA Champions League în sezonul viitor, iar Heung-Min Son, cel mai bun marcator al echipei și al doilea cel mai bun marcator din Anglia este dispus să renunțe la obiectivele personale pentru obiectivele echipei.
Cu 21 de goluri în acest sezon din Premier League, Son a recuperat în clasamentul celor mai buni marcatori și a venit la un singur gol în spatele lui Mohamed Salah de la Liverpool. Cu toate acestea, Son este dispus să renunțe la titlul de cel mai bun marcator, dacă asta ar însemna ca Tottenham să termine pe locul 4 în acest sezon de Premier League:
"Categoric, 100%. Evident, e un lucru bun că sunt în această cursă, am mai spus asta, dar este mult mai important să terminăm în top 4 mai mult decât orice", a spus Son, potrivit BBC.
Premier League
Unde poate ajunge Ronaldo în această vară? Cinci destinații posibile ale portughezului
IERI LA 06:40

Son, golul care poate decide campioana în Premier League

Citește și:

Tottenham o întâlnește astăzi pe Burnley

Cu două etape înainte de final, Tottenham se află pe locul 5, cu 65 de puncte. Victoria cu 3-0 din derby-ul nordului Londrei cu Arsenal a adus-o pe Spurs la un singur punct în spatele echipei lui Mikel Arteta, iar acum Tottenham speră la un pas greșit din partea marii rivale.
Chiar și în aceste condiții, Tottenham trebuie să își câștige ultimele partide, pentru a mai spera la un loc de UEFA Champions League în sezonul viitor. Prima partidă va avea loc astăzi, pe teren propriu, când va primi vizita celor de la Burnley.
În ultima etapă, echipa lui Antonio Conte va avea o misiune ușoară la prima vedere, deoarece va încheia sezonul pe terenul ultimei clasate, Norwich, echipă deja retrogradată.
De partea cealaltă, Arsenal va juca în ultimele două etape cu Newcastle, în deplasare, și cu Everton, pe teren propriu, în ultima etapă.
Tottenham – Burnley se joacă astăzi de la ora 14:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
03/07/2022 LA 07:26
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
02/07/2022 LA 16:14