Chelsea tocmai l-a transferat pe Romelul Lukaku pentru suma de 115 milioane de euro, astfel că a luat în calcul varianta unei despărțiri de Tammy Abraham. Londonezii preferă însă să-l vândă unei grupări din afara Premier League. Iar varianta apărută este noua echipă a lui Jose Mourinho.
Romanii sunt de acord să plătească 34 de milioane de lire sterline pentru a-l transfera pe Tammy Abraham de la Chelsea, relatează Sky în Italia. Adică, în jur de 40 de milioane de euro. Mai rămâne ca atacantul să se decidă dacă vrea să joace în Italia, pentru AS Roma. Cluburile par înțeles pentru această afacere.
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM 8 ORE
Conform informațiilor din presa internațională, Atalanta și Arsenal sunt de asemenea interesate de serviciile lui Tammy Abraham.
Jose Mourinho a perfectat deja trei transferuri pentru noul sezon: Rui Patricio (Wolverhampton), Eldor Shomurodov (Genoa) și Matias Vina (Palmeiras). Pentru aceste achiziții s-au plătit deja peste 40 de milioane de euro.

Tammy Abraham este în lotul echipei Chelsea pentru Supercupa Europei

Atacantul englez în vârstă de 23 de ani a jucat tot mai puțin la Chelsea, după ce Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Frank Lampard. Iar în acest sezon șansele de a prinde echipa sunt și mai mici, având în vedere transferul belgianului Romelu Lukaku. În ciuda timpului său limitat de joc în a doua jumătate a sezonului trecut, Abraham a încheiat anul competițional ca golgheter la Chelsea, cu 12 goluri.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png
Deocamdată, Abraham este implicat cu Chelsea în pregătirea meciului pentru Supercupa Europei cu Villarreal, programat miercuri (ora 22:00) la Belfast. Atacantul face parte din lot, după ce a apărut în echipă în ultimele meciuri de pregătire ale londonezilor.
Interesant este faptul că Jose Mourinho era la Chelsea când Tammy Abraham era în Academie. Dar prima apariție a jucătorului la seniori a venit după ce portughezul a plecat în 2015.
Pentru Tomas Tuchel lucrurile sunt clare înaintea noului sezon, în ceea ce privește nr. 9. Romelu Lukaku va fi titularul indiscutabil al postului de atacant central.
"Romelu este unul dintre băieții ca Haaland la Dortmund, Lewandowski la Bayern, Harry Kane la Tottenham. Un adevărat nr 9 care iubește să înscrie și care are o prezență semnificativă în careu. Ăsta nu este un secret. Descrierea lui Lukaku ca un jucător fantastic este ușor de repetat pentru orice antrenor din lume", a subliniat Tuchel.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Urmăriți cele mai recente știri și zvonuri despre cele mai importante transferuri din Europa în blogul Eurosport dedicat special pentru acest lucru.
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM 10 ORE
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 12 ORE