Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transfer de 40 de milioane de euro pentru Jose Mourinho!

Andrei Nicolae

Actualizat 10/08/2021 la 16:23 GMT+3

AS Roma este de acord să plătească această sumă pentru transferul atacantului Tammy Abraham de la Chelsea. Englezul devine a patra achiziție pentru managerul portughez în această vară dacă acceptă propunerea de a evolua în Serie A.

Tammy Abraham of Chelsea celebrates after scoring his team's third goal

Credit imagine: Getty Images

Chelsea tocmai l-a transferat pe Romelul Lukaku pentru suma de 115 milioane de euro, astfel că a luat în calcul varianta unei despărțiri de Tammy Abraham. Londonezii preferă însă să-l vândă unei grupări din afara Premier League. Iar varianta apărută este noua echipă a lui Jose Mourinho.
Romanii sunt de acord să plătească 34 de milioane de lire sterline pentru a-l transfera pe Tammy Abraham de la Chelsea, relatează Sky în Italia. Adică, în jur de 40 de milioane de euro. Mai rămâne ca atacantul să se decidă dacă vrea să joace în Italia, pentru AS Roma. Cluburile par înțeles pentru această afacere.
Conform informațiilor din presa internațională, Atalanta și Arsenal sunt de asemenea interesate de serviciile lui Tammy Abraham.
Jose Mourinho a perfectat deja trei transferuri pentru noul sezon: Rui Patricio (Wolverhampton), Eldor Shomurodov (Genoa) și Matias Vina (Palmeiras). Pentru aceste achiziții s-au plătit deja peste 40 de milioane de euro.

Tammy Abraham este în lotul echipei Chelsea pentru Supercupa Europei

Atacantul englez în vârstă de 23 de ani a jucat tot mai puțin la Chelsea, după ce Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Frank Lampard. Iar în acest sezon șansele de a prinde echipa sunt și mai mici, având în vedere transferul belgianului Romelu Lukaku. În ciuda timpului său limitat de joc în a doua jumătate a sezonului trecut, Abraham a încheiat anul competițional ca golgheter la Chelsea, cu 12 goluri.
Norwich City - Liverpool va fi sâmbătă de ora 19.30 la Eurosport 1
Deocamdată, Abraham este implicat cu Chelsea în pregătirea meciului pentru Supercupa Europei cu Villarreal, programat miercuri (ora 22:00) la Belfast. Atacantul face parte din lot, după ce a apărut în echipă în ultimele meciuri de pregătire ale londonezilor.
Interesant este faptul că Jose Mourinho era la Chelsea când Tammy Abraham era în Academie. Dar prima apariție a jucătorului la seniori a venit după ce portughezul a plecat în 2015.
Pentru Tomas Tuchel lucrurile sunt clare înaintea noului sezon, în ceea ce privește nr. 9. Romelu Lukaku va fi titularul indiscutabil al postului de atacant central.
"Romelu este unul dintre băieții ca Haaland la Dortmund, Lewandowski la Bayern, Harry Kane la Tottenham. Un adevărat nr 9 care iubește să înscrie și care are o prezență semnificativă în careu. Ăsta nu este un secret. Descrierea lui Lukaku ca un jucător fantastic este ușor de repetat pentru orice antrenor din lume", a subliniat Tuchel.
Tottenham - Manchester City va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1
Urmăriți cele mai recente știri și zvonuri despre cele mai importante transferuri din Europa în blogul Eurosport dedicat special pentru acest lucru.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo