Timo Werner la Chelsea a fost unul dintre cele mai răsunătoare transferuri din 2020. Atacantul german a ajuns pe Stamford Bridge după ce a fost dorit de mai multe forțe ale continentului, RB Leipzig încasând de pe urma sa 53 de milioane de €.
La mai bine de un an de la realizarea transferului, presa germană a descoperit un detaliu incredibil, care poate naște un mare scandal în lumea fotbalului. Jurnaliștii de la Der Spiegel au intrat în posesia unor documente potrivit cărora Werner ar fi trebuit să ajungă la Bayern Munchen în vara anului trecut, nu la Chelsea.
Mai exact, Werner ar fi semnat încă din timpul sezonului 2018-2019 un contract cu Bayern. Cel care l-a influențat pe atacant să facă acel pas a fost agentul său de la vremea respectivă, Karl Heinz Forster. În raport se arată că jucătorul nu a fost prea încântat de idee, mai ales că a aflat că nici antrenorul de atunci al bavarezilor, Niko Kovac, nici directorul sportiv, Hasan Salihamidzic, nu îl doresc la echipă.
Cupa Mondială FIFA
Primul "11" al accidentaților care lipsesc de la Campionatul Mondial! Unde ar ajunge această echipă?
15/11/2022 LA 17:03
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png

Transferul lui Werner la Chelsea va fi judecat în instanță

Werner a ajuns în cele din urmă la Chelsea și nimic din toată această poveste nu a ieșit la iveală până acum. Se pare totuși că situația e destul de delicată și totul se va decide în instanță. Procesul survine în urma unei dispute dintre Forster și un alt impresar, Murat Lokurlu, cel care l-a reprezentat pe atacant în momentul transferului pe Stamford Bridge. Conform sursei citate, mărul discordiei în această poveste e suma de 1 milion de €, pe care ambii impresari o revendică.
Prima înfățișare a procesului va avea loc la tribunalul din Mosbach, pe 28 septembrie. Jurnaliștii de la Der Spiegel au menționat că le-au cerut atât oficialilor lui Bayern Munchen, cât și lui Timo Werner să ofere explicații pe marginea acestui subiect, dar nu au primit niciun răspuns. O situație asemănătoare este și în cazul lui Niklas Sule, ajuns de la Hoffenheim la Bayern în 2017, care va fi de asemenea judecat în procesul în care e implicat Werner.
Transferul la Chelsea nu a fost deloc de bun augur pentru Werner, care este departe de evoluțiile cu care s-a remarcat în Bundesliga. În acest sezon, atacantul are un singur gol în 6 apariții, iar în presa engleză au apărut tot mai multe speculații privind un eventual transfer al germanului în viitorul apropiat.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Cupa Mondială FIFA
Heung-Min Son a fost operat cu succes și va fi apt pentru Campionatul Mondial din Qatar
05/11/2022 LA 14:34
Cupa Mondială FIFA
Starurile care ratează Mondialul din Qatar din cauza accidentărilor ar putea forma un 11 de vis
04/11/2022 LA 15:43