Antonio Rudiger are șanse mari să nu fie singurul jucător care va pleca de la Chelsea în această vară. Potrivit The Athletic, trei dintre cele mai mari cluburi din Premier League îl doresc pe Mason Mount, fără a le numi pe acestea.
De asemenea, sursa mai sus menționată susține că există un interes și de la mai multe echipe din Europa pentru mijlocașul de 23 de ani.
Mason Mount este unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa, cu evoluții bune atât la Chelsea, cât și la echipa națională a Angliei. În acest moment, el mai are doi ani de contract cu echipa de pe Stamford Bridge, dar situația incertă din ultima perioadă de la Chelsea face ca oficialii londonezi să se teamă în privința viitorului lui Mount la club.
Premier League
Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!
IERI LA 09:13
https://i.eurosport.com/2021/12/11/3269975.jpg
Citește și:

Mason Mount are unul dintre cele mai mici salarii de la Chelsea

În acest moment, Mason Mount se numără printre jucătorii cu cele mai mici salarii de la Chelsea. Mijlocașul de 23 de ani câștigă aproximativ 70,000 de lire sterline pe săptămână, iar sancțiunile primite de Roman Abramovich în urma războiului din Ucraina au urmări și asupra echipei, care nu îi poate oferi în acest moment un nou contract lui Mount.
Chiar și în cazul în care procesul de vânzare al lui Chelsea se va încheia în scurt timp, iar noii proprietari vor fi dispuși să îi ofere o mărire consistentă de salariu lui Mount, acest lucru nu reprezintă o certitudine în privința viitorului său.
Cu toate acestea, Mount este un produs al lui Chelsea, el fiind la academia clubului încă de la vârsta de 6 ani.
Citește și:

Reece James este dorit și el de mai multe cluburi din Europa

Nu doar Mason Mount a atras atenția cluburilor din Europa. Reece James este un alt jucător din echipa lui Thomas Tuchel care a avut evoluții bune la Chelsea. James mai are contract cu Chelsea pentru încă trei sezoane și are, la fel ca Mount, unul dintre cele mai mici salarii de la Chelsea (60,000 de lire sterline pe săptămână).
Manchester City s-a interesat de Reece James încă de vara trecută, în timp ce Real Madrid este un alt club care îl urmărește cu atenție pe fundașul de 22 de ani.
https://i.eurosport.com/2022/04/24/3361119.jpg
Chiar dacă, la prima vedere, Chelsea are timpul de partea ei în ceea ce privește contractele celor doi jucători, istoria recentă a arătat că nu este de bun augur să lase negocierile pe ultima sută de metri, așa cum a fost în cazul unor jucători precum Rudiger, Christensen sau Azpilicueta.
Chelsea va avea parte astăzi de o deplasare dificilă, pe Goodison Park, acolo unde Everton va încerca să facă tot posibilul pentru un rezultat pozitiv, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Everton Chelsea se joacă astăzi de la ora 16:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07