Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trei dintre cele mai mari cluburi din Premier League îl doresc pe Mason Mount! Și James este urmărit de echipe de top

Alex Masgras

Publicat 01/05/2022 la 12:56 GMT+3

Chelsea va avea mari bătăi de cap în această vară în ceea ce privește rămânerea lui Mason Mount pe Stamford Bridge, deoarece trei cluburi mari din Premier League îl doresc mijlocașul englez, potrivit The Athletic.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04: Mason Mount celebrates with Reece James of Chelsea after scoring their team's second goal during the Premier League match between West Ham United and Chelsea at London Stadium on December 04, 2021 in London, England. (Photo

Credit imagine: Getty Images

Antonio Rudiger are șanse mari să nu fie singurul jucător care va pleca de la Chelsea în această vară. Potrivit The Athletic, trei dintre cele mai mari cluburi din Premier League îl doresc pe Mason Mount, fără a le numi pe acestea.
De asemenea, sursa mai sus menționată susține că există un interes și de la mai multe echipe din Europa pentru mijlocașul de 23 de ani.
Mason Mount este unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa, cu evoluții bune atât la Chelsea, cât și la echipa națională a Angliei. În acest moment, el mai are doi ani de contract cu echipa de pe Stamford Bridge, dar situația incertă din ultima perioadă de la Chelsea face ca oficialii londonezi să se teamă în privința viitorului lui Mount la club.
Mason Mount of Chelsea celebrate
Citește și:

Mason Mount are unul dintre cele mai mici salarii de la Chelsea

În acest moment, Mason Mount se numără printre jucătorii cu cele mai mici salarii de la Chelsea. Mijlocașul de 23 de ani câștigă aproximativ 70,000 de lire sterline pe săptămână, iar sancțiunile primite de Roman Abramovich în urma războiului din Ucraina au urmări și asupra echipei, care nu îi poate oferi în acest moment un nou contract lui Mount.
Chiar și în cazul în care procesul de vânzare al lui Chelsea se va încheia în scurt timp, iar noii proprietari vor fi dispuși să îi ofere o mărire consistentă de salariu lui Mount, acest lucru nu reprezintă o certitudine în privința viitorului său.
Cu toate acestea, Mount este un produs al lui Chelsea, el fiind la academia clubului încă de la vârsta de 6 ani.
Citește și:

Reece James este dorit și el de mai multe cluburi din Europa

Nu doar Mason Mount a atras atenția cluburilor din Europa. Reece James este un alt jucător din echipa lui Thomas Tuchel care a avut evoluții bune la Chelsea. James mai are contract cu Chelsea pentru încă trei sezoane și are, la fel ca Mount, unul dintre cele mai mici salarii de la Chelsea (60,000 de lire sterline pe săptămână).
Manchester City s-a interesat de Reece James încă de vara trecută, în timp ce Real Madrid este un alt club care îl urmărește cu atenție pe fundașul de 22 de ani.
LONDON, ENGLAND - APRIL 20: Reece James of Chelsea FC holds the match ball during the Premier League match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge on April 20, 2022 in London, England. (Photo by Chloe Knott - Danehouse/Getty Images)
Chiar dacă, la prima vedere, Chelsea are timpul de partea ei în ceea ce privește contractele celor doi jucători, istoria recentă a arătat că nu este de bun augur să lase negocierile pe ultima sută de metri, așa cum a fost în cazul unor jucători precum Rudiger, Christensen sau Azpilicueta.
Chelsea va avea parte astăzi de o deplasare dificilă, pe Goodison Park, acolo unde Everton va încerca să facă tot posibilul pentru un rezultat pozitiv, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Everton Chelsea se joacă astăzi de la ora 16:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo