Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trei granzi din Premier League au pus ochii pe noul star al celor de la Monaco! Cât cer monegascii pentru mijlocaș

Alex Masgras

Publicat 30/10/2021 la 11:13 GMT+3

Aurelien Tchouameni, mijlocașul de 21 de ani al celor de la AS Monaco, a impresionat în acest debut de sezon, iar granzii din Premier League, printre care Liverpool, Chelsea și Manchester United, au pus deja ochii pe tânărul francez.

Aurelien Tchouameni of AS Monaco and Pedrinho of FC Shakhtar Donetsk

Credit imagine: Imago

Aurelien Tchouameni poate deveni noua lovitură pe care o dau cei de la AS Monaco, după ce monegascii au vândut în ultimele sezoane mai mulți jucători importanți mai multor cluburi mari din Europa.
Cota lui Tchouameni a crescut și după playoff-ul din Nations League, acolo unde a jucat pentru Franța 16 minute în semifinala cu Belgia și a fost integralist în finala câștigată contra Spaniei. De asemenea, în acest început de sezon la AS Monaco, mijlocașul a adunat 17 partide în toate competițiile, reușind să marcheze două goluri.
Fosta campioană din Ligue 1 i-a stabilit deja prețul lui Tchouameni la 38 de milioane de lire sterline, potrivit eurosport.co.uk. Această sumă, dar și prestațiile bune ale francezului, au atras atenția unor cluburi mari din Premier League, precum Liverpool, Chelsea și Manchester United. De asemenea, acesta a fost numit jucătorul sezonului trecut al celor de la AS Monaco.

Pogba este în ultimul an de contract la United, iar Liverpool caută întinerirea mijlocului terenului

Interesul unor cluburi mari din Anglia pentru Tchouameni nu este întâmplător. AS Monaco este recunoscută pentru vânzarea unor jucători care ajung să fie staruri la granzii Europei. Acesta ar putea fi și cazul lui Tchouameni, care este curtat de cele mai mari cluburi din Premier League.
Contractul lui Paul Pogba la Manchester United expiră la finalul acestui sezon și se pare că există șanse mari ca francezul să părăsească echipa de pe Old Trafford. În acest moment, negocierile nu au avansat între cele două părți, Pogba și Mino Raiola, agentul său, fiind deschiși pentru noi oferte. Astfel, în cazul unei despărțiri de Pogba în vară, Tchouameni poate fi considerat un înlocuitor al conaționalului său.
De asemenea, mijlocașul lui Monaco poate fi o opțiune și pentru Liverpool, mai ales în ceea ce privește viitorul mijlocului echipei lui Jurgen Klopp. Antrenorul german are nevoie să întinerească mijlocul terenului în sezoanele următoare, iar Tchouameni poate fi o soluție foarte bună pentru o nouă etapă a celor de la Liverpool.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo