La începutul lunii septembrie, lumea asista la unul dintre cele mai ciudate momente văzute vreodată pe terenul de fotbal. La câteva minute de la startul partidei Brazilia-Argentina, mai mulți reprezentanți ai agenției de sănătate din Brazilia au intrat pe teren, spunând că jucătorii din Premier League ar fi trebuit să stea în carantină. Astfel, după doar cinci minute, partida a fost întreruptă și nu s-a mai reluat. Pentru a putea reveni la cluburile lor, cei patru jucători au ajuns în Anglia cu o escală în Croația, pentru a evita carantina.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Argentina se află pe lista roșie, dar a convocat trei jucători din Premier League

În luna octombrie, campioana Americii de Sud va disputa trei partide, în deplasare cu Paraguay și acasă cu Uruguay și Peru. Pentru această acțiune, selecționerul Lionel Scaloni i-a convocat pe Emi Martinez, portarul celor de la Aston Villa și pe Lo Celso și Romero de la Tottenham. În acest moment, Argentina se află pe lista roșie, ceea ce înseamnă că persoanele care ajung în Anglia din Argentina sunt nevoite să stea în carantină.
Lucrul îmbucurător pentru naționala Argentinei este că cei trei jucători nu vor avea probleme în America de Sud, putând evolua la echipa națională. Cu toate acestea, problemele pentru cei trei jucători vor începe abia după pauza internațională, aceștia riscând să piardă partide din Premier League din cauza carantinei.
În astfel de situații, în ciuda restricțiilor, cluburile din Premier League sunt nevoite să dea drumul jucătorilor la echipele naționale, acesta neputând să le interzică jucătorilor să își reprezinte țările. În cazul în care acest lucru se întâmplă. FIFA îi poate suspenda pe jucătorii care nu sunt lăsați la echipele naționale, lucru despre care s-a discutat și la precedenta pauză pentru meciurile echipelor naționale.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47