Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trent Alexander-Arnold a dezvlăuit numele starurilor pe care i-ar vrea la Liverpool. Ambii sunt din Premier League

Irina Aldea

Publicat 24/12/2021 la 17:47 GMT+2

Trent Alexander-Arnold traversează o formă de joc excelentă. Fundașul lui Liverpool a fost provocat, în prag de sărbători, să nominalizeze două staruri din fotbal pe care le-ar dori în echipă.

Trent Alexander-Arnold - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Evoluțiile pe care Trent Alexander-Arnold le-a avut la Liverpool în acest sezon i-au adus fundașului o mulțime de laude. Aflat la un interviu cu Premier League Uncut, starul lui Liverpool i-a ales pe Kevin De Bruyne și Son Heung-Min drept două vedete din fotbalul mondial pe care ar dori să-i aibă în echipă.
"De Bruyne pentru că îl admir foarte mult ca jucător. Viziunea lui, tehnica și acuratețea, nu ai cum să nu-l remarci. E un jucător fantastic. Pasele decisive și șansele pe care le creează pentru colegii lui sunt de-a dreptul înfricoșăroare pentru orice adversar. Son, de asemenea, e un jucător remarcabil. Viteza lui, finalizarea în fața porții și calmul său, e un fotbalist incredibil", a spus Trent Alexander-Arnold pentru Premier League Uncut.

Trent Alexander-Arnold, fascinat de Kevin De Bruyne și Heung-Min Son

Fundașul lui Liverpool a păstrat câteva laude și pentru fostul star al lui Chelsea, Eden Hazard. Provocat să aleagă jucătorul care i-a cauzat cele mai multe probleme pe teren, Alexander-Arnold a oferit un răspuns imediat: "Foarte priceput și rapid. El nu avea prea multe slăbiciuni, să fiu sincer. Jocul lui era perfecțiune. Până când m-am lovit de el, era un jucător cu totul excepțional în multe aspecte ale jocului. Era foarte greu de oprit. Deci, aș spune că Hazard mi-a provocat cele mai mari probleme".
Program Premier League Boxing Day 2021
Alexander-Arnold a revoluționat poziția de fundaș de la debutul său la Liverpool. Internaționalul Angliei este unul dintre cei mai buni jucători ai "Cromoranilor" și a contribuit deja la opt pase decisive în Premier League în acest sezon. De curând, Trent Alexander-Arnold a reușit golul carierei în Liverpool - Newcastle 3-1. Fundașul dreapta al "cormoranilor" a trimis pe final de meci o "rachetă sol-poartă" care l-a lăsat fără replică pe Dubravka.
picture

Liverpool – Newcastle 3-1. Alexander-Arnold, trasor imparabil pe Anfield

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo