Evoluțiile pe care Trent Alexander-Arnold le-a avut la Liverpool în acest sezon i-au adus fundașului o mulțime de laude. Aflat la un interviu cu Premier League Uncut, starul lui Liverpool i-a ales pe Kevin De Bruyne și Son Heung-Min drept două vedete din fotbalul mondial pe care ar dori să-i aibă în echipă.
"De Bruyne pentru că îl admir foarte mult ca jucător. Viziunea lui, tehnica și acuratețea, nu ai cum să nu-l remarci. E un jucător fantastic. Pasele decisive și șansele pe care le creează pentru colegii lui sunt de-a dreptul înfricoșăroare pentru orice adversar. Son, de asemenea, e un jucător remarcabil. Viteza lui, finalizarea în fața porții și calmul său, e un fotbalist incredibil", a spus Trent Alexander-Arnold pentru Premier League Uncut.
Liga
Rudiger, salariu regesc la Real! Topul celor mai bine plătiți jucători de la campioana Europei
02/06/2022 LA 14:25

Trent Alexander-Arnold, fascinat de Kevin De Bruyne și Heung-Min Son

Fundașul lui Liverpool a păstrat câteva laude și pentru fostul star al lui Chelsea, Eden Hazard. Provocat să aleagă jucătorul care i-a cauzat cele mai multe probleme pe teren, Alexander-Arnold a oferit un răspuns imediat: "Foarte priceput și rapid. El nu avea prea multe slăbiciuni, să fiu sincer. Jocul lui era perfecțiune. Până când m-am lovit de el, era un jucător cu totul excepțional în multe aspecte ale jocului. Era foarte greu de oprit. Deci, aș spune că Hazard mi-a provocat cele mai mari probleme".
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Alexander-Arnold a revoluționat poziția de fundaș de la debutul său la Liverpool. Internaționalul Angliei este unul dintre cei mai buni jucători ai "Cromoranilor" și a contribuit deja la opt pase decisive în Premier League în acest sezon. De curând, Trent Alexander-Arnold a reușit golul carierei în Liverpool - Newcastle 3-1. Fundașul dreapta al "cormoranilor" a trimis pe final de meci o "rachetă sol-poartă" care l-a lăsat fără replică pe Dubravka.

Liverpool – Newcastle 3-1. Alexander-Arnold, trasor imparabil pe Anfield

Liga Campionilor UEFA
Hazard o pune la plată pe Real! Chelsea va încasa o sumă uriașă, după ce belgianul a cucerit UCL
29/05/2022 LA 19:20
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31