Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trent, despre forma slabă a lui Salah din ultima perioadă: "Este victima propriului succes"

Alex Masgras

Publicat 18/04/2022 la 10:12 GMT+3

Mohamed Salah nu traversează cea mai bună perioadă a sa în tricoul lui Liverpool. Egipteanul nu a mai marcat în ultimele 12 partide, iar Trent Alexander-Arnold crede că cel mai bun marcator din Premier League este victima propriului succes.

Trent Alexander-Arnold (left) and Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah a ajuns la 12 partide fără gol marcat, traversând o perioadă complicată pe plan individual. Egipteanul a avut câteva șanse bune de a marca și sâmbătă, în semifinala FA Cup câștigată de Liverpool în fața lui Manchester City, dar nu a fost inspirat la finalizare, așa cum i-a obișnuit pe fanii "cormoranilor" în prima jumătate a acestui sezon.
Revenit de la Cupa Africii pe Națiuni, acolo unde a pierdut alături de Egipt finala în fața Senegalului la loviturile de departajare, Salah nu a mai arătat același sânge rece în fața porții. Cu toate acestea, Trent Alexander-Arnold, coechipierul lui Salah de la Liverpool, nu este de acord cu criticile care îi sunt aduse egipteanului:
"Nu cred că este corect. Este victima propriului succes. Este în continuare cel mai bun marcator, are o singură pasă de gol în minus față de mine, iar lumea spune de el că se află într-o formă slabă? Aproape că este golgheter și în Champions League.
Mohamed Salah
Ce a făcut pentru noi în ultimele cinci sezoane a fost nemaipomenit. Este nedrept ca lumea să spună că are o formă slabă. Avem încredere că va marca din nou. Este doar o chestiune de timp până va reuși asta", a declarat Trent Alexander-Arnold, potrivit Goal.
În acest sezon, Mohamed Salah a marcat 28 de goluri și a oferit 11 pase de gol. În Premier League rămâne cel mai bun marcator, cu 20 de reușite, în ciuda faptului că nu a reușit să mai marcheze în ultima perioadă. Pe locul al doilea în acest clasament se află Heung-Min Son, cu 17 reușite.
Citește și:

Liverpool se pregătește pentru duelul cu Manchester United de pe Anfield

După ce a obținut calificarea în finala FA Cup, Liverpool revine în Premier League marți seară. Echipa lui Jurgen Klopp se pregătește pentru derby-ul dintre cele mai titrate echipe din istoria fotbalului englez. Manchester United vine pe Anfield, după ce s-a impus cu emoții în fața celor de la Norwich în weekend.
picture

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

În tur, Liverpool a obținut o victorie de povestit nepoților, atunci când s-a impus cu 5-0 pe Old Trafford. În ciuda faptului că sunt cele mai titrate echipe din Anglia, Liverpool și Manchester United se află în situații total diferite.
"Cormoranii" luptă în continuare pentru titlul din Premier League, fiind la un singur punct de liderul Manchester City. De asemenea, Liverpool a ajuns în finala FA Cup (vs Chelsea) și în semifinalele Champions League (vs Villarreal), după ce a obținut Cupa Ligii Angliei la finalul lunii februarie.
picture

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

De cealaltă parte, Manchester United a avut parte de un sezon total ratat, singurul obiectiv al "diavolilor" în acest final de sezon rămânând lupta pentru locul 4 din Premier League, acolo unde le are ca adversare pe Arsenal și Tottenham.
Liverpool-Manchester United este marți seară de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo