Chelsea continuă startul impecabil de sezon și este cert că formația lui Thomas Tuchel este o candidată serioasă la cucerirea titlului în Premier League. "Albaștri" s-au impus astăzi cu 3-0 pe terenul lui Tottenham, într-un meci în care Harry Kane & Co s-au ridicat numai o repriză la nivelul rivalilor din Londra.
Thiago Silva, Kante și Rudiger au marcat golurile victoriei pentru Chelsea, care a oferit o adevărată demonstrație de forță în repriza secundă de pe Tottenham Stadium.

Rezumatul meciului dintre Tottenham și Chelsea, încheiat cu victoria oaspeților, 3-0

Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
La final, Thomas Tuchel a recunoscut că în prima parte echipa sa nu a făcut un joc strălucit, netrăgând niciun șut pe poartă, dar a fost entuziasmnat de ceea ce au oferit elevii săi în partea secundă.
"Nu am fost deloc muțumit de primele 45 de minute, ne-a lipsit energia și am vorbit clar despre asta la jumătatea meciului. În prima repriză doar jucătorii din defensivă s-au remarcat, de exemplu Kepa și Thiago Silva. În partea a 2-a lucrurile s-au schimbat în bine și când îl ai pe Kante pe bancă, ai ceva ce toată lumea caută. E cel mai potrivit pentru a contribui la îmbunătățirea jocului. El este unic și ne-a ajutat și astăzi. Sunt absolut mulțumit de prestația din a 2-a jumătate și cred că victoria este una meritată.", a spus Tuchel.

Chelsea, aproape de a fi echipa la care visa Tuchel când a semnat

Managerul german făcea o declarație care părea prea optimistă în momentul în care a semnat cu Chelsea, dar vorbele acestuia din urmă cu câteva luni tind să devină realitate.
"Vom construi o echipă împotriva căreia nimeni nu va vrea să joace", spunea Tuchel la instalarea pe banca lui Chelsea, iar felul în care a arată acum Chelsea este cu siguranță îngrijorător pentru orice adversar al londonezilor.
În urma victoriei cu Tottenham, Chelsea e lider în Premier League, la egalitate de puncte cu Liverpool și Manchester United (cu Liverpool egalitatea e perfectă, ambele echipe având golaveraj 12-1). Pentru gruparea de pe Stamford Bridge urmează un meci cu Aston Villa, în Cupa Ligii Angliei, după care va juca pe teren propriu contra lui Manchester City, în etapa a 6-a din Premier League, într-o reeditare a finalei Champions League din sezonul trecut.
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32
Premier League
Graham Potter a început "curățenia" la Chelsea! Primul jucător de care vrea să scape
14/10/2022 LA 06:42