Romelu Lukaku a fost transferat de Chelsea contra sumei aproximativ 100 de milioane de euro de la Inter în această vară. Londonezii l-au dorit foarte mult pe Haaland la începutul acestei perioade de transferuri, însă Borussia Dortmund a anunţat că nu se va despărţi de vârful norvegian nici pentru oferte de peste 150 de milioane de euro, astfel deţinătoarea Ligii Campionilor şi-a îndreptat atenţia către Romelu Lukaku.

Tuchel, sarcastic la conferinţa de presă: "Sunt foarte supărat"

Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
ACUM 11 ORE
Atunci când a fost întrebat dacă Haaland a fost prima alegere a lui Chelsea pentru postul de atacant, iar dacă londonezii şi-ar fi dorit să-i poată transfera atât pe Lukaku, cât şi pe Haaland, antrenorul german nu s-a putut abţine şi a oferit un răspuns ironic.
"Da, am încercat să-i transferăm pe amândoi. Am vrut să-l transferăm şi pe Robert Lewandowski, dar, din păcate, consiliul nu a ascultat, aşa că trebuie să ne mulţumim doar cu Romelu!", a glumit Tuchel.

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

Conferinţa a continuat pe un ton amical, iar Tuchel a vorbit despre posibilitatea ca Leo Messi să ajungă pe Stamford Bridge înainte să semneze cu PSG: "Da, am ratat o mulţime de oportunităţi pe piaţa transferurilor, de aceea sunt foarte supărat şi nu ştim în ce condiţii vom putea continua".
Germanul a renunţat la spiritul de glumă şi a răspuns serios întrebărilor adresate: "Nu, acum sincer, am vrut să aducem un anumit profil de jucător, şi, aşa cum am spus, suntem foarte mulţumiţi de atitudinea şi mentalitatea grupului, aşa că vrem să-l protejăm. Nu este un secret faptul că acest grup este foarte unit, înseamnă foarte mult pentru noi, poate fi decisiv în fotbal".
"La orice transfer efectuat există îndoieli sau probleme, dar am putea fi foarte siguri în legătură cu Romelu pentru că el cunoaşte clubul şi ştie ce înseamnă Chelsea, aşa că suntem încântaţi în legătură cu acest lucru", a încheiat germanul.
Campioana Europei debutează în noul sezon de Premier League sâmbătă, 14 august, pe teren propriu, împotriva lui Crystal Palace, partidă ce va fi în exclusivitate pe Eurosport.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 12 ORE
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
ACUM 14 ORE