Thomas Tuchel nu dă semne că o va lăsa pe Chelsea la greu. Antrenorul german a declarat că este în continuare bucuros să conducă o echipă precum Chelsea, în urma deciziilor guvernului britanic de joi. Activele lui Roman Abramovich au fost înghețate, iar clubul are de suferit, perioada următoare urmând să fie una extrem de dificilă pentru campioana Europei.
Pe plan fotbalistic, Chelsea își poate continua activitatea, primind o licență specială până la finalul sezonului. Seara trecută, echipa lui Thomas Tuchel a părut să nu fie marcată de evenimentele de joi și a câștigat partida de pe terenul lui Norwich, scor 3-1, grație reușitelor lui Chalobah, Mount și Havertz.

Rezumat Norwich – Chelsea 1-3. Londonezii, victorie fără emoții pe Carrow Road

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 3 ORE
Thomas Tuchel a dat asigurări că, pentru moment, oamenii din cadrul echipei vor rămâne uniți și vor continua, glumind și pe seama faptului că totul ar trebui să meargă bine pe plan fotbalistic, în cazul în care echipa va avea suficiente tricouri și un autocar cu care să se deplaseze:
"Să vedem dacă situația rămâne așa. Dacă rămâne, nu știu ce să zic. O să luăm totul pas cu pas. Nu mă așteptam la acest lucru ieri și nu știu ce va fi mâine. Toată lumea trebuie să știe că noi ne vom concentra să mergem mai departe, să păstrăm aceeași atitudine și mentalitate în cadrul echipei.
Avem încredere unii în ceilalți și acest lucru nu se va schimba. Atâta timp cât avem suficiente tricouri și un autocar care să ne ducă la meciuri vom da totul pe teren", a spus Thomas Tuchel pentru BBC Radio.
Citește și:

Thomas Tuchel, despre cum a pregătit partida lui Chelsea cu Norwich

Veștile în legătură cu sancționarea lui Roman Abramovich au venit în timp ce echipa lui Thomas Tuchel se pregătea pentru restanța de joi seară de pe terenul lui Norwich. Antrenorul german a recunoscut că a fost o situație dificilă de gestionat, dar a avut încredere în jucătorii săi, care au reușit de mai multe ori să aibă prestații bune în momentele dificile ale clubului:
"Ar fi o minciună să spun că nu am avut câteva dubii, dar am avut și multă încredere. În circumstanțe dificile, am produs multe rezultate și prestații bune, așa că am încredere în mentalitatea și cultura acestui club. Acest lucru ne-a permis să ne concentrăm numai pe ce avem de făcut pe teren.
Este o mare schimbare de ieri până azi. În acest moment, partea fotbalistică pare să fie protejată. Sunt în continuare fericit să fiu aici și să fiu antrenorul unei echipe atât de puternice", a mai spus Thomas Tuchel.
În urma sancțiunilor anunțate joi de către guvernul britanic, sancțiuni care îi privesc pe mai mulți oligarhi ruși din Marea Britanie, printre care și Roman Abramovich, situația de la Chelsea s-a complicat. În acest moment, echipa nu mai poate cumpăra sau vinde jucători, dar nici nu mai poate negocia prelungirea contractelor. De asemenea, Chelsea nu mai poate vinde bilete, singurii spectatori care se pot afla în tribune la meciurile de pe Stamford Bridge urmând să fie fanii cu abonamente.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 4 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 9 ORE