Fotbalistul lui Brentford, Ivan Toney, a declarat într-un interviu acordat de curând că ar profita de șansa de a ajunge să joace pe Anfield dacă Liverpool ar fi interesată să-l transfere. Atacantul în vârstă de 25 de ani a impresionat prin evoluțiile sale din Premier League, asta după ce și-a ajutat echipa să promoveze din Championship, marcând acolo un record de 31 de goluri în 45 de apariții.
Nu puțini au fost cei care l-au sfătuit pe fostul fostbalist al celor de la Peterborough și Northampton Town să joace la o echipă mai puternică, în cadrul unui club cu pretenții. Toney recunoaște că i-ar plăcea să joace pentru Liverpool, echipa pe care o urmărește și susține în Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Aflat pe lista lui Southgate pentru Mondial, un star englez a fost acuzat că a pariat de 232 de ori
16/11/2022 LA 19:19

Ivan Toney se autopropune la Liverpool și e convins că ar deveni om de bază pe Anfield

"Eu susține Liverpool. Dacă vin și-mi bat la ușă... cine știe? Ar trebui să accept, să fiu omul lor de bază. Mi-ar plăcea foarte mult să joc pentru Liverpool, au niște fani minunați, iar tribunele vibrează în continuu", a spus Toney în timpul unei apariții la podcastul On The Judy, conform Liverpool Echo.
Toney a întâlnit Liverpool pentru prima dată în acest sezon, în etapa a 6-a din Premier League, pe terenul lui Brentford. Meciul a fost de departe dintre cele mai spectaculoase și s-a încheiat cu 3-3, Toney fiind autorul unei pase de gol. Atacantul lui Brentford a crezut că a marcat golul victoriei împotriva echipei pe care o susține din copilărie, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.
Presa din Albion scrie că Liverpool se află în căutare de întăriri în atac, iar antrenorul echipei, Jurgen Klopp, ar fi pus ochii pe Harvey Barnes de la Leicester City și pe Luka Jovic de la Real Madrid. Aceste două transferuri ar fi țintele Cormoranilor pentru fereastra de transferuri din luna ianuarie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39