Emerson Royal a fost un jucător de bază la Tottenham în stagiunea trecută, jucând 31 de meciuri în Premier League. Plecat în Brazilia după un sezon epuizant, fotbalistul de 23 de ani a avut parte de o vacanță de coșmar.
Brazilianul a fost victima unui jaf armat și a fost la un pas de o mare tragedie. Acesta a povestit cu lux de amănunte episodul nefericit și a menționat că atacatorul chiar a încercat să îl împuște, dar a reușit cumva să îl împingă în momentul respectiv și glonțul s-a dus în aer.
Citește și:
Premier League
Conte își face Dream Team! Spurs, aproape să perfecteze al 2-lea cel mai scump transfer din istorie
30/06/2022 LA 08:03

Emerson Royal, aproape de a fi împușcat în timpul unui jaf armat

În cele din urmă, intervenția poliției i-a salvat pe Emerson și pe ceilalți oameni implicați. Din fericire, nu au existat victime, dar sperietura a fost groaznică pentru jucătorul lui Spurs, care a subliniat că a trecut peste nefericitul eveniment, pe care îl privește ca pe o lecție primită.
"În acel moment, numai Dumnezeu m-a ocrotit. Simțeam că nu se va întâmpla nimic și m-am apropiat de hoț și i-am spus să se calmeze, că îi dau tot ce îmi cere. După ce i-am dat ceasul, s-a îndepărtat și a îndreptat pistolul spre mine să mă împuște. Când era pe cale să tragă am reușit să-l împing și a tras în aer. Când l-am împins s-a dezechilibrat și apoi a intervenit poliția, care a tras după el în timp ce fugea.
Eram într-o piață foarte mică. Eram în jur de 15 oameni și se trăgea din toate părțile. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Cred că au fost 17-19 focuri de armă. Atunci am înțeles că este un moment care m-ar putea costa viața , dar mi-a servit ca o lecție pentru a fi atent în diverse situații pe viitor. Acum sunt calm", a spus Emerson Royal, citat de Marca.
Emerson Royal joacă din 2021 la Tottenham. Brazilianul a ajuns în Europa în 2019, fiind cumpărat de Barcelona de la Atletico Mineiro, dar a fost împrumutat timp de doi ani la Betis. În vara anului trecut, fotbalistul de bandă dreaptă nu a fost băgat în seamă de Ronald Koeman și clubul l-a scos la vânzare. Spurs a plătit 25 de milioane de € pentru el, iar contractul său cu londonezii este valabil până în 2026.
Emerson Royal are 6 selecții la prima reprezentativă a Braziliei și ar putea fi o opțiune pentru Tite la Campionatul Mondial din Qatar de la finalul acestui an.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
Liga
Atletico Madrid a pus ochii pe unul dintre oamenii de bază ai lui Conte! Ce fotbalist vrea Simeone
17/06/2022 LA 15:24