Chelsea a plătit o sumă enormă pentru transferul lui Kepa Arrizabalaga, aproximativ 80 de milioane de euro, doar că portarul în vârstă de 27 de ani a făcut o serie de gafe, care i-a determinat pe șefii clubului să-l transfere în iarnă și pe Edouard Mendy.
Între timp, portarul care joacă pentru naționala Senegalului a devenit un titular incontestabil. Kepa Arrizabalaga știe că nu are șanse mari să joace în următoarea perioadă, astfel că își dorește să plece la o altă echipă, chiar dacă mai are contract cu gruparea din Vestul Londrei până în 2025. Spaniolul a evoluat în doar trei jocuri în toate competițiile în acest sezon.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Juventus l-a vrut și în trecut pe Kepa Arrizabalaga

În ciuda faptului că este numărul 2 la Chelsea, Kepa nu duce lipsă de oferte. Ba chiar, Juventus și-l dorește cu insistență, susține presa din Anglia, fiind văzut ca înlocuitorul lui Wojciech Szczesny în 2022.
Massimiliano Allegri este omul care îl cere cu insistență. Szczesny a avut evoluții oscilante în ultima vreme, iar oficialii torinezi și-au cam pierdut răbdarea cu goalkeeper-ul polonez.
Se spune că Juventus a fost întotdeauna interesată de portarul spaniol, chiar și în perioada petrecută la Athletic Bilbao, înainte de a fi transferat în Anglia. Lazio este la rândul interesată de Kepa, fiind dorit de Maurizio Sarri, potrivit ziarului Corriere dello Sport.
De curând, Thomas Tuchel a insistat că Arrizabalaga este "fericit" la Chelsea. "Mi se pare fericit în locul în care este și rolul pe care îl joacă în această echipă. El muncește și luptă pentru șansele sale, dar nu poți forța anumite situații. Nu a fost necesar să-mi demonstrezi că este un bun portar. Văd asta în fiecare zi", a declarat managerul german.
Conform unor deatlii, Juventus ar plăti aproximativ 30 de milioane de euro pentru transferul lui Kepa, iar dacă Chelsea va simți că portarul vrea să plece, probabil că nu se va împotrivi transferului.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47