Newcastle ar putea deveni în scurt timp una dintre forțele din Premier League, dar și din Europa. Noii propritari promit investiții uriașe în viitorul apropiat, iar presa internațională este invadată de zvonuri privind jucătorii de clasă care ar putea ajunge la echipa de pe St. James Park chiar din iarnă.
Revoluția va porni de pe banca tehnică, urmând ca Steve Bruce să fie demis în curând, iar locul său să fie luat de un antrenor mult mai bine cotat. Bild anunță că noii patroni ai lui Newcastle au pus ochii pe unul dintre starurile lui Chelsea, ajuns pe Stamford Bridge în vara anului 2020. Este vorba despre germanul Timo Werner.
Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
24/09/2021 LA 16:58

Timo Werner, dorit de noii patroni ai lui Newcastle

Dacă Bild anunță că Werner este una dintre țintele consorțiului saudit de investiții, cei de la 90min transmit că Ruben Loftus-Cheek și Ross Barkley ar fi și ei pe lista noii conduceri de la Newcastle. Presa din Marea Britanie scrie că e puțin probabil ca toate aceste 3 transferuri să iasă în aceeași fereastră de mercato, însă șefii de pe Stamford Bridge nu ar refuza complet ideea de a-l ceda pe Werner în schimbul unei sume impresionante, care le-ar putea asigura capital pentru o nouă mutare pe placul lui Tuchel.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235742.png
De altfel, pentru Thomas Tuchel, vestea posibilei plecări a lui Werner de la echipă ar constitui un mare avantaj, scrie presa din Marea Britanie. Daily Mail preciza în urmă cu câteva săptămâni că Timo Werner și Hakim Ziyech vor pleca cel mai probabil de pe Stamford Bridge vara viitoare, atunci când ar urma să vină în schimb Lorenzo Insigne.
Antrenorul Thomas Tuchel a făcut minuni la Chelsea de când a preluat echipa de la Frank Lampard în ianuarie anul trecut, dar în ciuda unei veri aglomerate pe piața transferurilor, cu aducerea lui Lukaku pe Stamford Bridge, germanul nu este încă pe deplin mulțumit de lotul pe care-l are. Timo Werner este pe picior de plecare, în timp ce Hakim Ziyech s-a străduit să se adapteze de când a venit de la Ajax, dar nu a reușit să confirme la nivelul la care era așteptat, motiv pentru care e și el pe lista cu posibile plecări.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38