Chelsea este unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, iar concurența este acerbă în echipa lui Thomas Tuchel. Acest lucru face ca fotbaliști foarte buni să fie mai mereu rezerve, ceea ce creează nemulțumiri din partea acestora.
Hakim Ziyech este poate cel mai bun exemplu, marocanul prinzând foarte rar echipa în acest sezon. Atacantul a jucat numai 4 partide în Premier League și doar 2 ca titular, după accidentările lui Lukaku sau Werner. Deși are contract cu londonezii până în 2025 și, probabil, un salariu foarte mare, Ziyech este dispus să plece la o altă echipă pentru a juca constant.
Conform barcauniversal.com, marocanul a intrat pe orbita Barcelonei, club care vrea să se întărească în zona ofensivă, dar care nu-și permite să investească sume foarte mari în transferuri. Prima opțiune a catalanilor pentru postul de extemă este Raheem Sterling, dar City vrea în jur de 50 de milioane de € pentru englez, astfel că oficialii de pe Camp Nou caută și alte soluții. Conform sursei citate, Barcelona ar vrea să-l ia împrumut până în vară pe Ziyech, iar dacă acesta va confirma, să-l transfere apoi definitiv.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
ACUM 8 ORE
Citește și:

Hakim Ziyech, pe lista lui Xavi la Barcelona

Ziyech s-ar plia perfect pe jocul propus de Xavi, fiind un jucător extem de tehnic și dinamic, fiind foarte bun și la finalizare. Barcelona va avea însă concurență serioasă, atacantul fiind dorit insistent și de Borussia Dortmund, club ce începe să se pregătească de era post Haaland, care va pleca cel mai probabil în vara viitoare.
Ziyech a ajuns la Chelsea în vara anului 2020, londonezii plătind pentru el 40 de milioane de € către Ajax, club la care a impresionat în special în campania fantastică din Champions League din sezonul 2018-2019, când "lăncierii" au fost la câteva minute de finală.
Hakim Ziyech are tot interesul să joace constant, deoarece își dorește să revină la naționala Marocului, unde nu a mai fost convocat în ultima perioadă din cauza faptului că a jucat foarte puțin la echipa de club. Marocul va participa la începutul anului viitor la Cupa Africii pe națiuni și are șanse reale de a se califica și la Campionatul Mondial din Qatar din iarna lui 2022, fiind calificată la baraj.
În aceste condiții, lui Ziyech i-ar putea surâde o mutare în La Liga, un campionat mai puțin dur decât Premier League, unde atacantul și-ar putea pune mai bine în valoare calitățile incontestabile.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20
Cupa Mondială FIFA
Barcelona amenință o națională de la Mondial cu reclamarea la FIFA! De ce sunt catalanii în alertă
24/11/2022 LA 08:35