Jorginho, mijlocașul lui Chelsea, i-a oferit un interviu jurnalistului Ale Oliveira în care a dezvăluit că i-ar plăcea să ajungă să joace într-o echipă antrenată de Pep Guardiola înainte de a-și încheia cariera.
Fotbalistul italian și-a exprimat admirația față de antrenorul lui Manchester City, pe care a spus că îl urmărește de pe vremea când o pregătea pe Barcelona, echipă cu care a scrie istorie în Europa.
"L-am urmărit. Nu știu dacă se va întâmpla să ajung să joc sub comanda lui. dar da, el este o referință pentru mine. Când eram copil, mă uitam la Barcelona câștigând totul cu Ronaldinho, Xavi, Iniesta", a spus Jorginho, citat de sportskeeda.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31

Chelsea a egalat repede pe Villa Park! Jorginho a transformat cu siguranță un penalty

Citește și:

"Nu trebuia să semnez cu Chelsea"

Jorginho a ajuns la Chelsea în 2018, când londonezii l-au transferat de la Napoli pentru 57 de milioane de euro. Acum fotbalistul a mărturisit că ar fi putut semna atunci cu Manchester City, campionii en-titre din Premier League trimițând o ofertă pe numele său înainte de cea de pe Stamford Bridge.
"A există o altă ofertă, cert e că eu nu trebuia să vin la Chelsea. Trebuia să fi ajuns la alt club. Un alt club din Premier League. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat și am ajuns la Chelsea, care, de asemenea, e un club cu istorie, e Chelsea, wow. Cu ei totul s-a întâmplat foarte repede. Când am văzut contractul, eram deja la Londra și am spus 'hai s-o facem'", a declarat Jorginho.
În cei aproximativ 4 ani petrecuți pe Stamford Bridge, italianul care are o poveste de viață impresionantă a devenit un om de bază al echipei, adunând 176 de apariții în tricoul londezilor alături de care a câștigat 4 trofee majore.
În 2021, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a reușit să câștige trofeul Champions League cu Chelsea și titlul european cu naționala Italiei, fiind pe locul 3 în clasamentul pentru Balonul de Aur, după Lionel Messi și Robert Lewandowski.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47