Matty Cash, fundașul dreapta al celor de la Aston Villa, a primit cetățenia poloneză și poate evolua de acum încolo pentru echipa națională a Poloniei. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de marți de către președintele federației din Polonia, Cezary Kulesza, care a spus că fundașul dreapta a contactat pentru prima dată federația în 2019.
"Este o zi foarte importantă pentru mine și pentru familia mea. Cererea mea pentru cetățenie a fost aprobată de autoritățile poloneze. Aș dori să le mulțumesc președintelui, familiei mele, dar și altor oameni care m-au ajutat. Este timpul pentru noi provocări, voi face totul pentru această țară", a scris Cash, în poloneză, pe Twitter.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Mama lui Matty Cash este din Polonia

Decizia lui Matty Cash de a evolua pentru naționala Poloniei nu este întâmplătoare, mama sa fiind originară din această țară. El va avea acum ocazia să își facă debutul în luna viitoare, în ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Polonia va întâlni în ultimele două etape din Grupa I Andorra și Ungaria, fiind în acest moment pe locul al doilea, cu 17 puncte, la 3 puncte de liderul Anglia li la 2 puncte de ocupanta locului 2, Albania.
Matty Cash a ajuns vara trecută la Aston Villa și are 38 de partide jucate pentru clubul din Birmingham. Acesta a marcat primul gol în tricoul lui Villa luna trecută, în victoria cu 3-0 contra celor de la Everton. Cash, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în Anglia la Wycombe și Nottingham Forrest, fără să fi jucat la vreo națională a Angliei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47