Conform The Telegraph, Carragher este de părere că Ronaldo a creat probleme la United prin acțiunile pe care le-a făcut și îi da un sfat trupei antrenate de Ralf Rangnick, să se despartă de portughez la finalul sezonului.
Revenit după 12 ani pe Old Trafford, Ronaldo era văzut drept jucătorul care ar fi putut să o ajute pe Manchester United să câștige titlul. El a marcat 15 goluri în toate competițiile, însă în 2022 a reușit să înscrie pentru prima dată abia în etapa trecută, împotriva lui Brighton.
Cu toate acestea, în ciuda acestor cifre, Carragher insistă asupra faptului că United nu ar fi trebuit să-l readucă pe Ronaldo și consideră că cel mai bine pentru ambele părți ar fi să se despartă la finalul sezonului.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 43 MINUTE

Jamie Carragher: "Niciun jucător nu poate fi mai important decât clubul"

Fostul fundaș al lui Liverpool a precizat faptul că Manchester United s-a descurcat mult mai bine fără Cristiano Ronaldo, a reușit să înscrie mai multe goluri fără el. Carragher consideră că nicio echipă nu stă într-un jucător, iar portughezul ar trebui să plece la finalul sezonului: "
"United a făcut o greșeală pentru că l-a transferat pe Ronaldo vara trecută. Ar face una și mai mare dacă l-ar păstra și din sezonul următor."
Clarificându-și poziția, Carragher a recunoscut că Ronaldo este încă "unul dintre cei mai buni marcatori”, dar a subliniat că United a dovedit că poate înscrie multe goluri și fără el în sezonul trecut, înainte de a susține că atacantul portughez a perturbat echilibrul echipei în ultimele șase luni: "United a marcat 121 în toate competițiile în sezonul 2020-2021, cel mai mare număr din ultimii 14 ani, asta pentru că au fost o echipă mai echilibrată și mai unită decât acum”, a adăugat el
CITEȘTE ȘI:
Având în vedere că Ronaldo mai mult de un an de contract, cu opțiune de prelungire, Carragher este conștient că va fi greu ca acesta să plece de pe Old Trafford. Este de părere că unele dintre acțiunile lui Ronaldo au cauzat probleme inutile în acest sezon la club și este ferm convins că United s-ar descurca mai bine fără el: "Ronaldo generează zgomot de fiecare dată după un rezultat dezamăgitor. Apar informații despre faptul că el își analizează opțiunile pentru viitor, la finalul sezonului. Apoi este zgomot când United înscrie, dar nu prin Cristiano Ronaldo. Când un antrenor lasă pe banca de rezerve un jucător de 37 de ani, n-ar trebui să existe niciun zgomot. Niciun jucător nu poate fi mai important decât clubul.
Și nimeni nu știa asta mai bine decât Sir Alex Ferguson, care, în 2006, l-a vândut pe unul dintre cei mai prolifici marcatori din Premier League, Ruud Van Nistelrooy, pentru că a simțit că foamea personală de goluri a atacantului stopează progresul colegilor mai tineri, aflați în curs de dezvoltare", a spus Carragher, citat de dailymail.
Manchester United este pe locul 4 în Premier League, cu 43 de puncte după 25 de etape, însă mai multe echipe din spatele clubului de pe Old Trafford au de jucat restanțe.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 5 ORE
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM O ZI