Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United și Liverpool, în cursă pentru Serge Gnabry, care ar putea pleca gratis de la Bayern

Nicu Savin

Publicat 05/02/2022 la 16:44 GMT+2

Serge Gnabry, mijlocașul lui Bayern Munchen, a intrat în ultimele 18 luni de contract, iar clubul german încă nu a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului, cerințele salariale ale jucătorului fiind unele foarte mari.

Bayern-Offensivstar Serge Gnabry

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Serge Gnabry, în vârstă de 26 de ani, a devenit unul dintre cei mai buni jucători de bandă din Europa, de la venirea sa la Bayern, în 2018. Acesta a intrat în ultimele 18 luni de contract, iar oficialii clubului bavarez încearcă să-i facă o ofertă cât mai pe placul său, însă cerințele sale în ceea ce privește salariul sunt unele foarte mari. Negocierile dintre club și jucător sunt departe de a fi încheiate, deoarece Gnabry este determinat să câștige la fel de mult cât o fac și colegii săi, Kingsley Coman și Leroy Sane, care iau peste 15 milioane de Euro pe sezon.
Bayern este, însă, încrezătoare că va ajunge la un acord cu mijlocașul german, dorind să-i prelungească actualul contract până în 2026 sau 2027, Gnabry fiind în continuare tentat să rămână pe Allianz Arena. Fereastra de transferuri din vară va reprezenta ultima șansă pentru Bayern să ajungă la o înțelegere cu Gnabry, înainte ca acesta să poată semna liber un contract cu altă echipă în ianuarie 2023.
Citește și:
Manchester United și Liverpool îl au ca țintă pe Gnabry
Manchester United și Liverpool sunt principalele candidate pentru obținerea semnăturii lui Gnabry, în cazul în care Bayern Munchen nu va ajunge la un acord cu acesta. Conform publicațiilor din Germania, faptul că Bayern nu a ajuns încă la un acord cu jucătorul, a atras atenția mai multor cluburi mari, care-i pot îndeplini lui Gnabry cerințele salariale. Pe lângă cele doua cluburi din Premier League, și Real Madrid și Barcelona urmăresc îndeaproape situația lui Gnabry.
Julian Nagelsmann s-a declarat recent încrezător în ceea ce privește situația lui Serge Gnabry pe Allian Arena, și și-a manifestat interesul ca acesta să continue la clubul bavarez: “Nu mi-aș dori nimic mai mult decât să-și prelungească înțelegerea.”
Serge Gnabry este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Bayern Munchen. De la venirea sa, în 2018, a înregistrat în tricoul bavarezilor 59 de goluri și 44 de assist-uri în 154 de partide disputate. În acest sezon, Gnabry este al doilea golgheter din cadrul echipei, după Robert Lewandowski, cu 12 goluri marcate în toate competițiile. Alături de clubul german, Gnabry a câștigat trei titluri în Bundesliga, două cupe ale Germaniei, și a reușit să triumfe și în Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo