Averea de 320 de miliarde de euro a arabului care a preluat Newcastle a făcut ca presa din întreaga lume să speculeze pe seama numelor mari care vor sosi pe St. James Park în perioada următoare.
Unul dintre fotbaliștii doriți în Premier League este Ousmane Dembele, fotbalistul pentru care Barcelona a plătit 135 de milioane de euro în 2017, când l-a transferat de la Borussia Dortmund. Catalanii și-ar fi dorit să-i prelungească înțelegerea francezului, însă nu au reușit să ajungă la un acord cu el, astfel că cei de la GetFootballNews au scris că sportivul s-ar putea despărți de club în iarnă.
Potrivit sursei citate, Newcastle ar putea să-l transfere în schimbul a doar 15 milioane de euro. Șeicii au pus condiția ca fotbalistul să ajungă pe St. James Park din postura de jucător liber de contract, banii urmând a-i fi plătiți lui, ca primă de instalare.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a decis cine îi ia locul lui Benzema în echipa de start a Franței la Cupa Mondială
21/11/2022 LA 09:56
Englezii i-ar fi pregătit lui Dembele o înțelegere pe 5 sezoane, în care francezul va câștiga un salariu de 15 milioane de euro pe an.

Calvert-Lewin, principala țintă a lui Newcastle

În acest moment, Newcastle este într-o situație dificilă, aflându-se pe penultimul loc în clasament, iar perspectiva unui sezon fără cupe europene îi face pe mulți să fie reticenți în legătură cu ofertele primite.
Totuși, echipa are nevoie de întăriri masive în perioada de mercato din iarnă, pentru a nu exista emoțiile retrogradării, iar șefii clubului l-au pus pe Dominic Calvert-Lewin în fruntea listei de transferuri. Potrivit The Telegraph, oficialii de pe St. James Park vor face tot ce depinde de ei pentru a-l aduce pe vârful lui Everton.
Chemat constant la naționala Angliei, atacantul de 24 de ani are ca atuuri, dincolo de valoare, vârsta și faptul că nu e un obișnuit al aerului tare din Champions League. Ca atare, e unul dintre puținii pentru care un transfer la Newcastle nu ar fi, pe termen scurt, un pas înapoi.
Newcastle e dispusă să ofere peste 50 de milioane de euro pentru vârful lui Benitez, care sezonul trecut a marcat 21 de goluri în toate competițiile. Și în actuala stagiune a început în forță, dar din păcate pentru fanii "caramelelor" în acest moment e accidentat.
Calvert-Lewin ar face un parteneriat minunat cu actualul vârf, Callum Wilson, iar un trio ofensiv cu Allan Saint-Maximin ar oferi suficiente argumente pentru ca echipa să se salveze fără alte întăriri, în iarnă.
DCL a fost în ultima perioadă și în atenția lui Arsenal, dar e limpede că "tunarii" nu pot concura cu Newcastle din punct de vedere financiar. În plus, pe termen mediu și lung, formația de pe St. James Park pare mai îndreptățită să spere la performanțe, chiar dacă Arsenal are de partea sa istoria.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39