Revenirea fanilor pe stadioane aduce în prim plan prezența numeroaselor celebrități în tribune la meciurile echipelor favorite. Usain Bol este un binecunoscut suporter al lui Manchester United iar recordmanul mondial la suta de metri nu a ratat ocazia de a-și vedea pe viu favoriții după o lungă perioadă de timp.
Jamaicanul a fost prezent pe Old Trafford la meciul dintre Manchester United și Villarreal, câștigat cu 2-1 de "diavoli", în prelungiri, grație unui gol marcat de Cristiano Ronaldo. Camerele TV l-au surpsins pe Bolt vorbind în timpul partidei cu legendarul Sir Alex Feguson, iar fostul atlet a dezvăluit la final ce a discutat cu scoțianul.
"Sunt fericit că sunt aici, n-am mai fost pe Old Trafford de ceva vreme. Mă bucur că Ronaldo s-a întors, el a ajutat foarte mult la progresul acestui club și e minunat că e din nou aici. L-am zărit pe Sir Alex în tribune și i-am mulțumit pentru că l-a adus pe Cristiano înapoi, așa că sunt mulțumit de asta.", a spus Usain Bolt, citat de Daily Mail.
Premier League
Cristiano Ronaldo, dezlănțuit! Wayne Rooney nu a scăpat de furia portughezului
14/11/2022 LA 09:56
Citește și:

Ronaldo trăiește o a 2-a tinerețe la Manchester United

Sir Alex Ferguson a jucat un rol esențial în revenirea lui Ronaldo la United. Portughezul se afla în discuții avansate cu Manchester City, dar un telefon al scoțianului l-a făcut să-și schimbe opțiunea, acceptând în cele din urmă să revină la clubul de pe Old Trafford.
Ronaldo a susținut mereu că îi poartă un respect deosebit lui Ferguson, iar după ce s-a întors la United a recunoscut că a făcut acest lucru și pentru marele antrenor.
Ronaldo a marcat deja 5 goluri în 6 partide jucate pentru United în toate competițiile, fiind omul numărul unu din atacul lui Solskjaer în acest start de sezon. Antrenorul norvegian a avut și el numai cuvinte de laudă la adresa portughezului după meciul cu Villarreal: "Când îl ai pe Cristiano pe teren, ai întotdeauna șanse. Este atât de bun în fața porții și are un impact asupra tuturor, asupra publicului, coechipierilor, întregului club. A făcut asta de atâtea ori. L-ați putut vedea și în tricoul Portugaliei contra Irlandei. A ratat un penalty și nu a prea a atins mingea, dar a marcat apoi cu 2 lovituri de cap în ultimele minute. Asta a făcut asta de-a lungul întregii sale cariere. Rămâne mereu conectat la joc, iar când are o oportunitate este letal".
Următoarea victimă a lui Ronaldo ar putea fi Everton, echipă pe care United o va înfrunta în primul meci al etapei a 7-a din Premier League, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, de la ora 14:30.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, lider suprem în Champions League. L-a depășit pe Sir Alex Ferguson miercuri seara
02/11/2022 LA 22:25