Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Va conta dacă un jucător e vaccinat atunci când poate fi transferat? Ce a spus Jurgen Klopp

Alex Masgras

Actualizat 15/12/2021 la 18:59 GMT+2

Jurgen Klopp a vorbit despre problemele cu care se confruntă echipe din Premier League în acest moment, după ce două partide au fost amânate în ultimele zile din cauza infectărilor cu COVID-19.

Liverpool-Trainer Jürgen Klopp

Credit imagine: Imago

Brighton-Tottenham și Brentford-Manchester United sunt partidele care au fost amânate în ultimele zile din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19 la Spurs și United. Pe lângă cele două echipe, au fost raportate infectări și la Leicester, Norwich și Aston Villa.
Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei de joi cu Newcastle despre situația din Marea Britanie. De astăzi, spectatorii vor fi obligați să arate dovada vaccinării sau a unui test negativ pentru a putea asista la partidele din Premier League.
"La fel ca toată lumea suntem îngrijorați, dar facem tot ce putem. Numărul de vaccinați al echipei este bun. Toată lumea are cel puțin două doze și urmează să primească doza a treia cât mai repede.
Toată situația legată de vaccinare este o problemă de solidaritate pentru mine", a declarat Jurgen Klopp.
Premier League Today

Vaccinul, luat în considerare pentru eventualele transferuri?

Pentru că suntem la jumătatea lunii decembrie, echipele se gândesc tot mai multa la perioada de transferuri din luna ianuarie. Problemele din ultimele zile legate de infectări pun semne de întrebare în ceea ce privește buna funcționare a campionatelor.
În cadrul aceleiași conferințe, Jurgen Klopp a fost întrebat de jurnaliștii britanici dacă va la în considerare vaccinul în ceea ce privește eventualele transferuri:
"Nu m-am gândit la asta până acum. Sincer să fiu, chiar nu știu. Cine știe în ce situație ne vom afla în momentul în care vom începe să semnăm jucători?", a mai spus Jurgen Klopp.
Pentru Liverpool urmează partida de joi seară cu Newcastle. Echipa lui Klopp este pe locul al doilea în Premier League și încearcă să refacă diferența de un punct față de Manchester City, care a câștigat ieri cu 7-0 în fața lui Leeds United. Partida dintre Liverpool și Newcastle se joacă mâine seară de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo