Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Varane, primele explicații pentru plecarea de la Real Madrid: "Cred că am luat o decizie bună"

Razvan Circeag

Publicat 17/08/2021 la 10:46 GMT+3

Raphael Varane, noul jucător de la Manchester United, a vorbit în cadrul unui interviu despre plecarea de la Real Madrid.

Raphaël Varane, anunciado como jugador del United en Oldtrafford

Credit imagine: Twitter

Raphael Varane, fundașul francez în vârstă de 28 de ani, a fost prezentat în mod oficial de Manchester United. Fostul apărător al celor de la Real Madrid a ajuns în această vară pe Old Trafford în schimbul a 40 de milioane de euro, semnând un contract pe 4 sezoane cu echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.
"Diavolii-roșii" au scos din buzunar peste 120 de milioane pentru transferurile lui Jadon Sancho și a lui Raphael Varane. Jancho – extrema de 21 de ani – a fost transferat de la Borussia Dortmund în schimbul a 85 de milioane de euro.

Raphael Varane: "Zvonurile au început din 2011"

Acum, Varane a vorbit despre plecarea la Real Madrid pentru site-ul oficial al clubului Man United.
"Sunt foarte fericit și foarte încântat să încep această nouă călătorie. Am trăit o aventură foarte frumoasă cu vechiul meu club, dar acum vreau să mă bucur de acest nou început. Zvonurile despre transfer au început în 2011, când Sir Alex Ferguson a vizitat casa mamei mele. Dar acestea s-au adeverit recent, când am vorbit cu vechiul meu club și m-am gândit de posibilitatea de a juca în Premier League cu United.
Cred că am luat o decizie bună, din mai multe motive. Totuși, cred că cel mai bun vine din perspectiva fotbalului, mă bucur că voi avea noi provocări. Îmi doresc foarte mult să joc în Premier League. Este o oportunitate incredibilă pentru mine. A fost foarte important să cunosc filosofia clubului și obiectivele antrenorului. Sunt gata să lucrez din greu și să fac tot posibilul pentru a câștiga titluri. Aceasta este motivația mea principală", a spus Varane pentru manutd.com.
Varane s-a transferat în 2011 la Real Madrid, de la clubul francez Lens, și a adunat în total 360 de meciuri jucate. Fundașul și-a trecut în palmares și 4 Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 3 titluri de campion al Spaniei, o cupă a Spaniei și 3 Supercupe.
Evoluțiile bune de la echipa de club i-au adus și convocarea la naționala Franței, unde a reușit să cucerească Cupa Mondială în 2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo