Acţionarii din Premier League s-au întâlnit astăzi şi au discutat o serie de lucruri importante.
Cluburile au convenit să schimbe regulile referitoare la numărul de schimbări într-un meci. Din sezonul viitor, acestea vor avea voie să folosească cinci înlocuiri, care vor fi făcute de trei ori în timpul unui meci, cu o oportunitate suplimentară la pauză. Pe foaia de joc vor putea fi înscrise 9 rezerve.

Verde pentru cinci schimbări în Premier League

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 18 ORE
Regula celor cinci schimbări încântă marile cluburi din Anglia, care au cerut acest lucru de ceva vreme.
Încă din 2020, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au deplâns faptul că această măsură nu este aplicată în Anglia. Pe de altă parte, cluburile mai mici din Anglia s-au arătat de mai multe ori îngrijorate că echipele de top ale campionatului vor fi favorizate de regula celor cinci schimbări.
Tot azi, Premier League a fost confirmat că fereastra de transfer din vara acestui an se va deschide pe 10 iunie și se va închide pe 1 septembrie, în conformitate cu alte ligi europene.
În plus, Premier League și-a actualizat astăzi măsurile privind COVID-19. Începând cu 4 aprilie, Liga va elimina testarea COVID-19 de două ori pe săptămână ale jucătorilor și personalului și va trece doar la testarea simptomatică.
Bunăstarea jucătorilor și a personalului rămâne o prioritate, iar Premier League va continua să monitorizeze situația națională COVID-19 și să adapteze protocoalele la nivelul întregii ligi, după cum este necesar, în conformitate cu cele mai recente îndrumări ale autorităților de sănătate publică și experților medicali.
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 19 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM O ZI