Raphael Varane a părăsit terenul după doar 43 de minute în victoria Franței din finala UEFA Nations League contra Spaniei. Fundașul ajuns în această vară pe Old Trafford de la Real Madrid a acuzat dureri în zona mușchilor inghinali, fiind înlocuit de Upamecano.
Astăzi, Manchester United a anunțat printr-un comunicat că francezul va începe recuperarea, dar va fi indisponibil pentru câteva săptămâni.
Astfel, accidentarea lui Raphael Varane vine într-o perioadă extrem de dificilă, deoarece francezul va lipsi la meciurile cu Leicester, Liverpool, Tottenham și Manchester City din Premier League, dar și la dubla din UEFA Champions League cu Atalanta.
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
25/09/2022 LA 14:11
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

Manchester United, probleme cu accidentările

Raphael Varane nu este singurul indisponibil pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Harry Maguire este și el în plin proces de recuperare, în urma unei accidentări suferite la gleznă. Antrenorul norvegian al lui United speră ca fundașul englez să fie recuperat până sâmbătă după-amiază, atunci când United se va deplasa pe terenul lui Leicester City.
Zilele trecute, Harry Maguire a fost surprins la baza de antrenament a lui United din Carrington susținând un antrenament ușor, fără să fie implicat în antrenamentul efectuat de restul echipei. În cazul în care acesta nu se va recupera, Solskjaer va alinia în centrul apărării perechea Eric Bailly – Victor Lindelof. United îl mai are la dispoziție și pe Phil Jones, dar englezul lui United nu a mai fost titular într-o partidă de Premier League în ultimele 22 de luni.
O veste bună pentru Solskjaer în legătură cu accidentările vine dinspre Marcus Rashford, cel care și-a revenit după intervenția chirurgicală de la umăr suferită în luna august. Rashford a jucat săptămâna trecută într-un amical pe care Manchester United l-a disputat cu porțile închise contra lui Blackburn, tânărul jucător englez reușind să marcheze două goluri.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37