Chelsea a fost blocată să vândă bilete după ce Roman Abramovich a fost sancționat de guvernul Marii Britanii.
Dar fanii lui Chelsea vor putea cumpăra din nou bilete pentru unele meciuri pe Stamford Bridge și pentru jocuri în deplasare, după ce guvernul Marii Britanii a relaxat termenii licenței cu care funcționează clubul, de când i-au impus sancțiuni proprietarului clubului.
După ce oligarhul rus a fost sancționat în urmă cu două săptămâni, gruparea de pe Stamford Bridge nu a putut să ia parte la niciun fel de tranzacție, cu sume de bani care ar urma să intre sau să iasă din club. În aceste tranzacții au fost incluse și negocieri de contracte ori discuții legate de transferuri.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 2 ORE

Chelsea poate vinde bilete pentru meciul cu Real Madrid

Deocamdată, guvernul îi va permite acum lui Chelsea să vândă bilete pentru viitoarea lor confruntare din Liga Campionilor cu Real Madrid. Cu toate acestea, londonezii rămân în continuare în imposibilitatea de a vinde bilete pentru meciurile de acasă din Premier League, în situația în care stau lucrurile, după cum informează Fotballl London.
Ministrul Sportului, Nigel Huddleston, a confirmat, de asemenea, informația: "Guvernul a făcut modificări la licența clubului de fotbal Chelsea, astfel încât fanii să poată accesa bilete la meciurile în deplasare, la meciurile de cupă și la meciurile feminine.
Aș dori să mulțumesc fanilor pentru răbdarea de care au dat dovadă în timp ce am discutat cu autoritățile de fotbal pentru a face acest lucru posibil. De când Roman Abramovich a fost adăugat pe lista de sancțiuni a Regatului Unit pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, am muncit intens pentru a ne asigura că clubul poate continua să joace fotbal, asigurându-ne în același timp că regimul de sancțiuni continuă să fie aplicat. "
Fără îndoială, vestea că va avea fanii în tribună la partida cu Real Madrid vine ca un mare impuls pentru trupa lui Thomas Tuchel, înaintea confruntării cu Real Madrid.
Fanii vor putea, de asemenea, să cumpere bilete pentru semifinalele FA Cup, în care Chelsea va înfrunta Crystal Palace pe Wembley.
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 2 ORE
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 3 ORE